fbpx
828618

BX-231 kompakt traktor – nagy teljesítmény kemény munkákhoz

Írta: - 2023 december 14. -Hirdetés

A Kubota úttörő szerepet játszik a kistraktorok területén. Az ebben a teljesítményszegmensben szerzett tapasztalat, használói vélemények sora és technikai fejlődés a BX231-ben csúcsosodott ki. Erőteljes és gazdaságos motorok, robusztus hajtástechnológia és rendkívüli tartósság teszi lehetővé a maximális termelékenységet. Nagy parkok gondozása, kertészetek és tereprendezés, kommunális felhasználás: a Kubota BX-231 extra teljesítményre képes. Az év minden szakában megbízható partner az önkormányzati területeken is. Az intelligens funkciók és az egyszerű karbantartás könnyebbé és kényelmesebbé teszi munkát.

hómaró

Mitől vált a BX-231 kategóriája kimagasló szereplőjévé?

Kompakt méretek

Egy fűnyíró traktor méreteihez hasonló BX231-et nagyon könnyű kezelni még az igen szűk helyeken is. A kompakt kialakítás és az alacsony üzemi tömeg védi az érzékeny gyepeket. De ne tévesszen meg senkit a méret, a BX231 erőteljes és rugalmas, minden feladatot kiválóan képes kezelni.

Kubota traktor hótolólap

A Kubota diesel motorok

Az eddig gyártott több mint 25 millió motorral a Kubota ebben a szegmensben világelső. A megbízhatóság és a tartósság tekintetében a motorok legendás hírnevét képviselik. A BX231 motorja ezen tulajdonságokkal is rendelkezik, és nagy teljesítménytartalékokat kínál alacsony szennyezőanyag-kibocsátással és alacsony üzemanyag-fogyasztással.

Kubota BX-231

Ergonómikus kezelői környezet

A világosan elrendezett kijelző eszközökkel egyszerűen és biztonságosan megtekinthető az összes fontos funkció a műszerfalon. A kellemesen párnázott és állítható vezetőülés, az állítható kormánykerék és a nagyméretű lábtérrel felszerelt nagy, lapos padlózatú vezetőplatform hatékony és kényelmes munkavégzést tesz lehetővé.

Fülkés vagy rops változat

Felhasználási területek fontossága alapján mindkét változatban elérhető.

Hasmagasság

213 mm-es szabad magasságával a BX még nehéz terepen is jól boldogul.

Könnyű kezelés, extrém manőverezhetőség

Még a kihívást jelentő feladatok is egyszerűen megvalósíthatók az egyszerű működés és a nagy mozgékonyság miatt. A kompakt méretekkel még a sok terepakadállyal teletűzdelt területen is nagy teljesítménnyel működik, az alacsony alapsúly pedig védi a gyepet. Az „Easy-Over” kaszák könnyen eltávolíthatók és telepíthetők.

Tökéletesen illeszkedő eszközök

A számos tartozékkal minden alkalmazáshoz felkészült. A munkagépek pontosan illeszkednek a BX231-hez. Az alapgép és munkaeszköz hasznos kombinációjával gyorsan, biztonságosan és hatékonyan végezhetjük a munkát.

A Kubota BX-231 egy népszerű választás kisebb méretű mezőgazdasági és kertészeti munkákhoz, mivel könnyen kezelhető és sokoldalú, továbbá a Magyar Falu Programban is használható.

Több információért forduljon a Két-KATA Kft-hez, a Kubota hivatalos magyarországi márkakereskedőjéhez.