fbpx

Agritechnica 2017 – A CLAAS bemutatja az új SCORPION-t

Írta: - 2017 augusztus 25.

CLAAS teleszkópos rakodó

A CLAAS már több mint 20 éve ér el komoly sikereket megbízható mezőgazdasági teleszkópos rakodóival, melyeket CLAAS SCORPION néven ismernek világszerte a mezőgazdászok és vállalkozók. Két évvel ezelőtt a CLAAS úgy döntött, hogy ebben a szegmensben a Liebherrel dolgoznak együtt. Az Agritechnica kiállításra a CLAAS a Liebherrel – amely cég vezető az anyagmozgatási technológiák terén – közös fejlesztési munkák eredményét, egy teljesen új SCORPION termékkört mutatnak be. A Liebherr gyártotta új SCORPION gyakorlati tesztelése már folyamatos, és 2018 januárkától folyamatosan bővülő SCORPION kínálattal áll a CLAAS partnerei rendelkezésre.

A CLAAS partnereivel együtt minden egyes, a piacon működő CLAAS SCORPION teleszkópos rakodóhoz a már megszokott színvonalú alkatrész- és szerviz háttérszolgáltatást kínálja a jövőben is.

Az összes, piacon lévő CLAAS SCORPION rakodógép szerviz és alkatrész ellátása továbbra is zavartalan lesz.

2005-től 2017 végéig a Kramer-Werke GmbH gyártja a CLAAS mezőgazdasági teleszkópos rakodóit, melyeket a német cég CLAAS SCORPION márkanéven hozza forgalomba. Két évvel ezelőtt állapodott meg a CLAAS és a Kramer-Werke arról, hogy együttműködésük a teleszkópos rakodók kutatás-fejlesztése területén ez év végéig tart majd.