fbpx

AGRO-ALFA: gép… alkatrész… szerviz – a kínálat összhangja!

Írta: Szerkesztőség - 2012 február 03.

Az Agro-Alfa Kft. 2012-ben is felkészült partnerei minél magasabb szintű kiszolgálására. E célt szolgálja – az elmúlt évben nyílott sümegi telephellyel együtt – immár 6 telephely a Dunántúlon, illetve telephelyünk Szlovákiában, Bátorkesziben.

A napi kiszállítás és a széles alapvető alkatrész kínálat mellett a mezőgazdasági gépek kopóalkatrészeinek pótlására is nagy hangsúlyt fektetnek a cég munkatársai.

Másik fontos része kínálatunknak a műszaki áruk kínálata, különös tekintettel a széles gumiabroncs választékra, akár mezőgazdasági, építőgép, haszongépjármű, vagy személygépjármű abroncsról legyen szó.

Természetesen három telephelyen a gumiszerelés is megoldott felkészült munkatársaink segítségével.

Az idei évben sikerült megtartani fontos és hagyományos márkáink piaci részesedését, sőt népszerű gépeink egyre nagyobb darabszámban kelnek el a gazdák körében .

Számos szántóföldi bemutatón és fajtabemutatón veszünk részt, ezen bemutatókon sikerrel mutatkoznak be a Massey Ferguson prémium kategóriás traktorai, a Vogel&Noot, a Lemken, a Kongskilde talajművelőgép kínálata és a Pöttinger, a McHale és SIP betakarítógép kínálata.

Számos újdonsággal jelentkezik a Massey Ferguson az idén is, tovább erősítve kiforrott termékkínálatát, aSUPERIOR DNS” szlogen jegyében megújítva teljes palettáját.

Az MF 3600 ültetvény traktor kínálata 3 új modellel bővül, a 3640, 3650 és 3660 modellel, kimagasló gazdaságossággal, váltó kínálattal és ergonómiával.

A legnépszerűbb 5400-as széria is új modellekkel bővült, megújult dizájnnal, szériában szabad kilátású motorháztetővel, áttervezett híddal és hidraulika rendszerrel.

 

Az év nagy dobása az MF 7600 modellsorozat, mely a 190 – 225 lóerős kategóriában kínál megoldást többféle kivitelben és kétféle váltóval is!

Az új traktor átvette a 8600-as formavilágát, Tier4i Agco SisuPower motorokkal, Dyna-6 vagy Dyna-VT teljes fokozatmentes váltóval igény szerint, három féle csomaggal kínáljuk ügyfeleinknek Essential, Efficient és Exclusive kivitelben.

Az MF 8600 nehéz univerzális sorozat sikeres debütálás után immár a 2.0 változatához érkezett, 20 LE-s traktor lépcsőkben, 270 LE-től 370 LE-ig kínál megoldást.

Ügyfeleinknek lehetősége van arra, hogy saját gazdaságukban próbálják ki az őket érdeklő modelleket, s győződjenek meg a márka előnyeiről, hisz a személyes tapasztalat a legjobb tanácsadó.

Fontos alapköve MF forgalmazásunknak a traktorokhoz kapcsolódó MF finanszírozás, mely kedvező feltételeket teremt a Ferguson termékek vásárlásához.

Másik fontos alappillér a magas szintű vevőszolgálati háttér, mely magas szinten nyújt helyi támogatást egy elismert globális márkához, az Agro-Alfa ProfiCenter komplex rendszerével.

Az MF 555 precíziós szemenkénti vetőgépe az egész országban bizonyította értékállóságát és megbízhatóságát, három féle modellel áll rendelkezésre a tavaszi szezon kezdetére: 6 soros folyékony vagy száraz műtrágyás opcionális lehetőséggel (8106 TSB), 12 soros vertikálisan csukható kivitelben (8122 TVF) és keresztirányú szállítószerkezettel ellátott kivitelben (8102 TFB).

A Massey Ferguson a 2011-ben elindított Pure Gold” kampány jegyében élre tör a betakarítás technikában is, megújítva teljes kombájn palettáját: az MF Activa S modell új külsővel, cséplő- és leválasztó rendszerrel, kezelőterminállal és fülkével készül.

 

Ugyancsak megújult a középkategóriás 7300 Beta szériája új motor koncepcióval és ParaLevel szintkiegyenlítő rendszerrel.

Az Agro-Alfa továbbra is piacvezető kíván lenni a Vogel&Noot munkagépek forgalmazásában, az elmúlt évek hagyományait követve.

Fontos kiemelni a kínálatból az immár Mosonmagyaróváron készülő, megújult MasterDrill vetőgépek kínálatát, a MasterDrill Pro A300 gabonavetőgép kombinációt, a MasterSpray permetezőgépeket, s a VNLine akciós kínálat legfigyelemre méltóbb darabjait: a VN Cplus váltvaforgató ekéket, TerraDig lazítókat, Arterra forgóboronákat, a MasterCut szárzúzókat, a TerraMix – TerraFlex – TerraCult szántóföldi kultivátorokat, TerraDiscPro új generációs rövidtárcsákat.

A tavaszi magágy előkészítésben nyújthatnak nagy segítséget a Kongskilde könnyű kivitelű, de tartós és megbízható üzemű VibroMaster magágykészítői, mely modellek teljes kínálata telephelyeinken megtekinthető.

A Lemken a prémium kategóriában hazánkban is a legnépszerűbb munkagépgyártó, s ebben partnereink számíthatnak kollégáink messzemenő támogatására.

Kiemelten a Kristall és Karat grubberekre, Solitair és Compact-Solitair vetőgépekre, System-Kompaktorokra és az elmaradhatatlan ekékre.

Az egyedülálló Rubin rövidtárcsával a tarlóhántás-elmunkálás új szintjét éri el, nagy teljesítménnyel párosulva!

A Lemken Juwel az ekék új generációját honosította meg, s sikeresen debütált már számos gazdaságban.

Évek óta nagy siker a He-Va Crosskill és Cambridge hengerei az elmaradhatatlan SpringBoard simítóval és reteszelő rendszerrel.

A dán gyártó SAT kiegyenlítő rendszerének nincs párja a piacon, de kiválóan debütáltak nehéz körülmények között is a DiscRoller rövidtárcsák

 

Állandó érdeklődés mutatkozik a Güttler speciális hengerei iránt is.

A Pöttinger betakarítógépei már hosszú évek óta sikeresen üzemelnek Magyarországon.

Ez kellő alapot teremtett arra, hogy aki a minőséget kívánja választani a szálastakarmány betakarításban, az bizton számíthat az osztrák gyártó piacvezető rendfelszedő pótkocsijaira, diszkes kaszáira és rendkezelőire.

A megújult Vitasem 302 mechanikus vetőgép precíz vetést biztosít a kisebb gazdaságok számára is.

Újdonság gépkínálatunkban a szlovén SIP gyár szálastakarmány betakarító gépsora, mely régóta keresett a szlovén gyár termékei iránt érdeklődők körében.

Kedvező árkategóriában kínáljuk a gyár teljes kasza és rendkezelő kínálatát, rendfelszedő pótkocsijait és trágyaszóróit.

Ugyancsak a vásárlói igényekkel összhangban vettük fel kínálatunkba a McHale ír gyártó legmagasabb igényeknek megfelelő bálázóit és bálacsomagolóit.

Ezek a gépek megbízható üzemet és kezelési komfortot kínálnak bérvállalkozók és nagyüzemek számára.

Így a McHale F5400-5500-5600 fixkamrás bálázók, a V660 változókamrás bálázók, a vontatott és telepített bálacsomagolók (melyek bármely méretű és formájú bála csomagolására alkalmasak), az integrált McHale Fusion bálázó és csomagoló, a C 460-as bálabontó, s a kiegészítő munkálatokat megkönnyítő bálamozgatók és adapterek!

Az Agro-Alfa hagyományosan a Belarus MTZ traktorok elismert fogalmazója, arra törekszünk, hogy e pozíciónkat továbbra is megtartsuk, megtartva a továbbra is legnépszerűbb lemezburkolatos modelleket, de nagyobb teljesítmény kategóriában monoblokkos kivitelű traktorokat is kínálva.

A kistraktorok között népszerű a szlovén Agromehanika gyár AGT kistraktora, immár erdészeti változatban is.

Találkozzunk tavasznyitó kiállításainkon és bemutatóinkon!

Természetesen várjuk Önöket a 2012. január 25-28. között megrendezésre kerülő Agro+MashExpo-n a Massey Ferguson és a McHale standján. Ott leszünk az etyeki Agrárgépshow-n (2012. január 26-28.), várjuk a Vogel&Noot, a Lemken és a HeVa termékek iránt érdeklődőket.

De már most jegyezzék be naptárukba: 2012. március 2-3. AGRO-ALFA NAPOK Szombathelyen, ahol kollégáink segítségével formába öntheti beruházási elképzeléseit!