fbpx

AGRO-ALFA Napok

Írta: Szerkesztőség - 2012 május 02.

A Nyugat-Dunántúl legnagyobb alkatrész kereskedése már 9. alkalommal tartotta meg két napos szakmai rendezvényét március elején, Szombathelyen. A hagyományokkal rendelkezőeseményre ebben az évben is közel 600 gazdálkodó látogatott el.

Az elmúlt évben nyitott sümegi telephellyel együtt már 6 helyszínen (Szombathely, Pápa, Nagykanizsa, Répcelak, Győr, Sümeg) várja az Agro-Alfa a partnereit a Dunántúlon, sőt már Bátorkesziben (Szlovákia) is megnyitották gépkereskedésüket.

Vezető üzletáguk a vevőszolgálattal és napi alkatrész kiszállítással megerősített alkatrész forgalmazás, valamint a garanciás és garancián túli javítás.

 

Ami Massey Ferguson?

A teljes Massey Ferguson kínálat szerepel az Agro-Alfa palettáján, az MF 3600 ültetvény traktor kínálata 3 új modellel (3640, 3650, 3660) bővült, a legnépszerűbb MF 5400-as széria is új modellekkel jelentkezett, új stílusban, szabad kilátású motorháztetővel, áttervezett híddal és hidraulika rendszerrel.

Az MF 7600 modellsorozat a 190-225 lóerős kategóriában kínál megoldást többféle kivitelben és kétféle váltóval is.

Az új traktor átvette a8600-as formavilágát, Tier4i Agco Sisu Power motorokkal, Dyna-6 vagy Dyna-VT teljes fokozatmentes váltóval, Essential, Efficient és Exclusive kivitelben.

Az MF 8600 nehéz univerzális sorozat sikeres debütálás után immár a 2.0 változatához érkezett, 20 LE-s traktor lépcsőkben, 270 LE-től 370 LE-ig kínál megoldást .

 

 

Az MF 555 precíziós szemenkénti vetőgépének három modellje állrendelkezésre a tavaszi szezon kezdetére: 6 soros folyékony vagy száraz műtrágyás opcionális lehetőséggel (8106 TSB) , 12 soros vertikálisan csukhatókivitelben (8122 TVF) és keresztirányú szállítószerkezettel ellátott kivitelben(8102 TFB) .

A Massey Ferguson a betakarítás technikában is bemutatkozott már, most megújította a teljes kombájn palettáját: az MF Activa S modell új külsővel, cséplő- és leválasztó rendszerrel, kezelőterminállal és fülkével készül.

Ugyancsak megújult a középkategóriás 7300 Beta szériája új motorkoncepcióval és ParaLevel szintkiegyenlítő rendszerrel.

 

Géptípusok széles választéka

A Vogel&Noot munka gépek forgalmazásában kiemelkednek az immár Mosonmagyaróváron készülő, megújult MasterDrill vetőgépek kínálata.

A MasterDrill Pro A300 gabonavetőgép kombinációja, a MasterSpray permetezőgépek, a VN Cplus váltvaforgató ekék, a TerraDig lazítók, Arterra forgóboronák, a MasterCut szárzúzók, a TerraMix – TerraFlex – TerraCult szántóföldi kultivátorokés a TerraDiscPro új generációs rövidtárcsák.

 

 

A Kongskilde könnyű VibroMaster magágykészítők teljes kínálata megtekinthető a telephelyeken.

A Lemken munka gépek közül a Kristall és Karat grubberek, a Solitairés Compact-Solitair vetőgépek, a System-Kompaktorok és az ekék mellett a Rubin rövidtárcsák és Juwel ekék a legkeresettebb termékek a magyar gazdaságokban.

A dán He-Va Crosskill és Cambridge hengerei SpringBoard simítóval és reteszelő rendszerrel kielégítve „hengerezték” le a hallgatóságot, de a széles talajművelő gépkínálatból a DiscRoller rövidtárcsákat is bemutatták.

A Pöttinger technológia már jól ismert nálunk is, az Agro-Alfapartnerei a a szálastakarmány betakarítógépek mellet a rendfelszedő pótkocsijait, diszkes kaszáit, rendkezelőit és a megújult Vitasem 302 mechanikus vetőgépet is megismerhették.

A Belarus MTZ traktorok között legnépszerűbb lemezburkolatos modelleket, de nagyobb teljesítmény kategóriában monoblokkos kivitelű traktorokat is kínálnak.

 

Újdonságok az Agro-Alfánál

A szlovén SIP gyár szálastakarmány betakarító gépsorát, a teljes kasza és rendkezelő kínálatát, rendfelszedő pótkocsijait és trágyaszóróit megtaláljuk a kínálatban.

Az ír McHale termékei közül többek között a McHale F5400-5500-5600 fixkamrás bálázók, a V660 változókamrás bálázók, a vontatott és telepített bálacsomagolók, az integrált McHale Fusion bálázó és csomagoló, a C 460-asbálabontó valamint bálamozgatók és adapterek szerepelnek az Agro-Alfa kínálatában.

A francia Carré sorközművelő kultivátorait és azok számos kiegészítőjét az igazán kötött talajon gazdálkodók figyelmébe ajánlották a szervezők.

 

 

Sándor Ildikó