fbpx

AGROAIM HUNGÁRIA – PRECÍZIÓS TALAJJAVÍTÁSBAN AZ ELSŐK VAGYUNK!

Írta: - 2018 március 14.

MESZEZŐ ANYAGOK

széles portfóliója (granulált, kompaktált, karbonátos, kalcium-oxidos, dolomitos)

Granulált kalcium-karbonát 65 500.-Ft/tonna

Kompaktált kalcium-oxid (Agromész) Dunántúl 37 000.-Ft/tonna, Kelet-Magyarország 38500.-Ft/tonna

A fenti ajánlatok tartalmazzák a szállítás költségét, de az árak Áfa nélkül értendők, 24 tonna megrendelés esetére vonatkoznak!

KÉRÉSRE TERMÉKMINTÁT KÜLDÜNK!

TALAJJAVÍTÁS hagyományos és precíziós módszerekkel!

– Ön tudja, hogy mennyi műtrágyát juttat ki feleslegesen a talaj alacsony kémhatása miatt?

– Ön hordott le területéről az elmúlt 5 évben SZERVESANYAGOT?

– Ön tudja, hogy a mésztrágyázás ma az egyik LEGKÖLTSÉGHATÉKONYABB módszere a hozamnövelésnek?

– Ön tudja, hogy a kötelező talajmintavétel (AKG, nitrátos terület) összeköthető egy talajjavítási programmal is, és ez Önnek nem kerül plusz költségbe?

Ezeket a kérdéseket tesszük fel nap- mint-nap Partnereinknek, megköszönve, hogy a termelők egy része egyre tudatosabban gondolkodik talajairól, gondol a holnapra, a következő nemzedékre is.

Az AgroAim Hungária Kft. tevékenységi köre – köszönhetően a folyamatos bővülésnek – ma már minden talajjal, növénytermesztéssel, tápanyag-gazdálkodással és precíziós növénytermesztéssel kapcsolatos folyamatot lefed. Több mint 250 ezer hektáron szolgáltatunk és szaktanácsolunk hagyományos és precíziós növénytermesztést, állítunk be kísérleteket Magyarországon és a Kárpát-medence területén. Mint 100%-ban magyar tulajdonú cég, felelősséget érzünk a hazai talajok, a következő generációk és a megújuló növénytermesztés iránt.

A korszerű technikának köszönhetően a hagyományos nitrátérzékeny/AKG területek mintázása mellett teljes szolgáltatást nyújtunk precíziós fronton is (a lehatárolástól a differenciált tápanyag- és tőszám kijuttatásig), ma már gyakorlatban is bizonyított rendszerünkkel a FIELD EXPERT szolgáltatáson keresztül.

Tevékenységi körünk tovább bővült. Talajvédelmi szakértőink állnak az ÖNÖK rendelkezésére: ültetvénytelepítést megalapozó tápanyag-feltöltési, és talaj-alkalmassági szakvélemények és tervek elkészítése, hígtrágya-kijuttatási tervek, humuszmentési tervek, öntözést megalapozó talajvédelmi tervek elkészítésében.

A megrendeléseket gyors határidővel, szakszerűen teljesítjük.

http://www.agroaim.hu http://www.fieldexpert.hu

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNATOT!

[email protected] [email protected] http://www.agroaim.hu http://www.fieldexpert.hu

06 30 983 8390

06 70 410 6361

LEGYEN ÖN IS PARTNERÜNK, DOLGOZZUNK EGYÜTT, FEJLŐDJÜNK EGYÜTT!