fbpx

Megújuló munkagép választék a HABI Kft.-nél!

Írta: - 2018 március 14.

már több mint 25 éve a gazdák megbízható partnere

A gazdák igényeinek megfelelően márciusban is folyamatosan érkeznek a legmodernebb munkagépek a HABI Kft. országos szaküzlethálózatába.

Szeretné elérni a lehető legmagasabb termésátlagot? A talajművelési munkák gondos és szakszerű végrehajtása biztosítja a növények számára a megfelelő talaj-előkészítést. Ehhez az egymást követő és kölcsönösen kiegészítő talajmunkák megfelelő eszközökkel való elvégzése szükséges. A HABI Kft.-nél azonnal elérhető készletről kínáljuk az eke-, kombinátor-, kultivátor-, talajlazító- és tárcsaalkatrészeket.

Erőgépei vagy pótkocsija műszaki vizsgáztatás előtt áll? Szakértő értékesítő kollégáink az ország 21 pontján több ezer azonnal elérhető cikkből álló árukészlettel várják Önt! Egyedi igények esetén is rendkívül rövid határidővel biztosítják a szükséges alkatrészeket.

Ha Önnek a jelentős mennyiségű téli csapadék következtében süppedős talaj miatt szüksége van a HABI Kft.-nél választékunkban szereplő ikerkerekekre és ikerkerék-alkatrészekre, keresse webáruházunkban vagy üzlethálózatunkban!

Szükségessé vált földterületein a tápanyag-visszapótlás a gazdaságos termelés céljából? A HABI Kft.-nél tovább bővítettük palettánkat a gabonafélék fejtrágyázásához szükséges műtrágyaszórókkal. A műtrágyaszórás gépi kiszolgálását segítik a HABI Kft. kiváló minőségű homlokrakodói és kanalai.

Szemenkénti vetés, tökéletes pontossággal, elérhető áron? A korai növények vetéséhez a HABI Kft.-nél biztosítjuk kiváló minőségű SPC vetőgépeinket és vetőgép-alkatrészeinket.

Minimális taposási kár mellett szeretne kialakítani korai növényei számára magágyat? A taposási kár elkerülése érdekében kínálunk a HABI Kft.-nél sorművelő kerekeket is.

Védje meg kultúrnövényeit a kártevőktől, kórokozóktól, gyomnövényektől!  A HABI Kft.-nél a gyümölcsösökben permetezéshez ajánljuk függesztett és vontatott kertészeti permetezőinket, a gabonák tavaszi növényvédelméhez és a folyékony műtrágya kijuttatásához függesztett és vontatott szántóföldi permetezőinket.

Jól működő hajtásláncra vágyik? Mezőgazdasági gépe meghajtásához szükséges egyszerű és speciális kardántengelyek és kardántengely alkatrészek kiemelkedően széles választéka rendkívül kedvező áron elérhető szaküzlethálózatunkban és webáruházunkban is.

Éjszakába nyúló munkálatok? Próbálja ki kedvező áron kapható, messzebbre és nagyobb fényerővel világító, hosszabb élettartamú ledes munkalámpáinkat is, melyek számos kivitelben megtalálhatók kínálatunkban.

Töretlen fejlődésünknek köszönhetően folyamatosan várunk különböző feladatkörök betöltésére új munkatársakat az ország minden területén.

További információkért, termékeink és szaküzleteink részletes listájáért látogasson el
weboldalunkra, webáruházunkba, és csatlakozzon Facebook közösségünkhöz!

Központi elérhetőségek: Tel.: +36 77 426 335

E-mail: [email protected]

www.habi.hu  webaruhaz.habi.hu  facebook.com/habikft