fbpx

AGROmashEXPO és ArárgépShow 2020

Írta: Szerkesztőség - 2020 január 09.

Várja Önt Magyarország legnagyobb agráripari találkozópontja január 22 és 25 között a HUNGEXPO-n! Mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, input anyagok, díjnyertes termékek, technikai innovációk és színvonalas szakmai programok egy helyen.

Négy napon keresztül közel 350 kiállító vonultatja fel az input-gépesítés-logisztika-digitalizáció témakörébe tartozó termékek és szolgáltatások széles választékát.

Idén kiemelten fontos, hogy előre, online vásárolja meg belépőjegyét, ezzel elkerülheti a hosszadalmas sorban állást a pénztáraknál.

www.agromashexpo.hu

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

A kiállítás nyitvatartása:

2020. január 22-én, 23-án és 24-én: 09.00 – 18.00
2020. január 25-én: 09.00 – 17.00

Jegyvásárlás:

  • kedvezményesen online: kattintson IDE
  • vagy a helyszínen a beléptető pontok pénztárainál: 1. kapu; 3. kapu és a P3 parkoló felöli bejáratnál

Térkép:

TERMÉKVERSENY DÍJAZOTTJAI

Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési Díj 2020-as nagydíjasai:

Hazai Termékfejlesztési díj – Digitalizáció Kategóriában:

• BPW Hungária Kft. – BPW AGRO Hub -dinamikus tömegbecslő rendszer

Nemzetközi Termékfejlesztési díj – Gépesítés Kategóriában:

• Axiál Kft.Hatodik generációs Fendt 900 Vario széria

Nemzetközi Termékfejlesztési díj – Gépesítés Kategóriában

KITE Zrt. – John Deere 8R sorozatú traktorok

SZAKMAI PROGRAMOK

  • Rögtön a nyitó napon (és a továbbiakban is) izgalmas kerekasztal beszélgetések várhatók a fórum színpadon, az Agro Fórum Kft. szervezésében, míg a Magyar Mezőgazdaság Kft. megtartja a XI. agrármarketing és -média nap konferenciáját.
  • Január 23-án, csütörtökön a Gabonatermesztők Országos Szövetsége (GOSZ) és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara NAK „Szántóföldi Szakmai Nap” konferenciát szervez a fórum színpadon, az Agroinform online portál pedig idén is megtartja informatív marketing konferenciáját.
  • Január 24-én pénteken debütál a Magro.hu kerekasztal beszélgetése, melynek témája: AKI MÉR, AZ NYER! avagy mit és hogyan mérnek ma a gazdák és mit és hogyan kellene, jó és rossz példákkal alátámasztva a nagyobb terméshozam érdekében.
  • Újra lesz PREGA AgRobot Show az Agroinform.hu szervezésében, ami az országban egyedülálló igazi látványos show keretében vonultatja fel a mezőgazdasági robotika legújabb fejlesztéseit.

 

Utazzon a kiállításra vonattal, kedvezményesen!

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2020. január 22-25. között megrendezésre kerülő AGROmashEXPO és AgrárgépShow rendezvényre utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-felső, Kőbánya-Kispest és Kelenföld állomásokra.

RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON IDE!

Kiemelt támogatónk: