fbpx

Az Agrárház-Profit Kft. a Novofert termékcsalád szolgálatában

Írta: Szerkesztőség - 2019 október 25.

Magas hozamokra és a kiváló minőségre gondolva lépett együttműködésre az Agrárház-Profit Kft a Novofert termékcsaláddal. Az együttműködés célja, hogy figyelembe tudjuk venni a Vevő igényeit és folyamatosan javítani a termékeket.

Ön pontosan azt kapja, amire szüksége van!

A Novofert termékek 100% vízoldható klórmentes műtrágyák, kiegyensúlyozott mikroelemtartalommal, Cu, Fe, Zn, Mn, Mg, Mo kelátcsomagnak köszönhetően a mikroelemek garantáltan és gyorsan bejutnak a növénybe, tökéletesen (9095%) felvehetők, és rövid idő alatt kifejtik hatásukat.

Kelát, kelát-komplex egy gyűrűs vegyülettípus, amely szerves anyagot fémmel köt össze, azaz egy fématom van társítva két vagy több szerves vegyületű atommal. Jól oldható vízben, könnyen szívódik fel a növényekben, ugyanis megakadályozza a felszívódást gátló egyéb tápanyagok hatását, ezáltal könnyed felszívódást biztosít. A szerves membrán bomlása során a növény reakciójának hatására felszabadul egy fémion, amely egy szabad kémiai kötéssel rendelkezik, ezáltal a növény azonnal hasznosítja.

Vízmentes ballasztmentes magnézium-szulfát használata, magas koncentrációjú hasznos hatóanyagokkal lehetővé teszi, hogy magnézium képlétek széles palettáját kapjuk meg.

A Novofert egy olyan monoammónium-foszfátot használ, amely kaprolaktám előállítása során keletkezik. Ennek eredménye a kínált képletek jó hatóanyag és ballaszt aránya. A Novofert minden technológiai folyamata, a nyersanyagok összetétele (stb.) fel van tüntetve az EU-s műszaki dokumentációkban, igazolásokban és engedélyekben.

Az Agrárház-Profit Kft. a gyár közvetlen értékesítője Magyarországon, így partnereink számára a legjobb árat biztosítjuk. A Novofert és az Agrárház-Profit Kft. együttes célja, hogy folyamatosan jobbítsa és tökéletesítse a készítményeket, így partnerei igényeinek megfeleljen.

Márton Tamás +36-30/484-1141