fbpx

Az Alltech frissen végzett diplomásokat keres a 2017-es vállalati karrierfejlesztő programjára

Írta: - 2016 szeptember 19.

[DUNBOYNE, Írország] – Határtalan lehetőségek várnak 12 jó képességű, most végzett egyetemista számára az idén ötödik alkalommal megrendezett Alltech Career Development Program keretében. Az Alltech azon diplomások jelentkezését várja, akik fejleszteni szeretnék szakismeretüket a tudomány, az állatorvos-tudomány, biotechnológia, informatika, marketing vagy pénzügy terén. Az online jelentkezéseket augusztus 15. és szeptember 30. között várjuk az Alltech Corporate Career Develplment Program website-on. A program a 2017-es csoport számára 2017. februárjában kezdődik.

A 2016. évi Alltech Career Development Programban (CDP) összesen 10 tehetséges diplomás vett részt a világ legkülönbözőbb részeiből. A képen CDP osztály tagjai láthatók a Dr. Pearse Lyons-al az Alltech alapíjával és elnökével, Dr. Aoife Lyons-al az oktatásért felelős igazgatóval, valamint az Alltech munkatársaival, Suniti Mujumdar-al, Richard Feuerstein-el és Megan Niehaus-al. Az Alltech 2016. augusztus 15. és szeptember 30. között fogadja a jelentkezéseket az Alltech Corporate Career Development Program website-on.

Az Alltech célja, hogy a mezőgazdasági ágazat jövőbeni vezetőit kinevelje, és hosszú távon is támogassa a tehetségek fejlődését a 2012-ben indult Alltech Career Development Programon keresztül. Ezt a programot Dr. Aoife Lyons fejlesztette ki az Alltech oktatási kezdeményezésekért felelős igazgatója. Az oktatás, fejlesztés és elkötelezettség alapvető értékek az Alltech vállalati kultúrájában, mely vállalat jelenleg egyike a világ öt legnagyobb állategészségüggyel foglalkozó vállalatai közül.

„Ez az egész életet megváltoztató lehetőség jó alkalom a most végzett diplomások számára arra, hogy kapcsolatokat építsenek más országokból származó kollégáikkal, fejlesszék szakmai és kommunikációs készségeiket és megosszák egymással új ötleteiket” – jelentette ki Dr. Aoife Lyons.

„A korábbi Career Development Programokban részt vevő diplomások számos különböző területen dolgoztak, köztük belső auditokat végeztek Latin-Amerika számára, marketinges és promóciós feladatokat láttak el a ONE: The Alltech Ideas Conference kapcsán, mely egy évenként megrendezésre kerülő szimpózium globálisan több mint 3000 résztvevővel. – folytatta.

„Arra törekszünk, hogy a sikerrel pályázók érdekeit összehangoljuk az Alltech globális igényeivel.”

A 12 hónapos, fizetéssel járó mentori program egy intenzív képzési időszakkal kezdődik, melyet a résztvevők az Alltech nemzetközi központjában töltenek el Lexington városában (Kentucky, Egyesült Államok). Itt a diplomások olyan témákról fognak tanulni, mint a fenntartható energia, a kommunikáció, a marketing és a nemzetközi üzletvezetési ismeretek. Ezt követően – folytatva a képzési és fejlesztési programokban való részvételüket – az Alltech különböző kulcsfontosságú projektjein fognak dolgozni az Alltech valamelyik irodájában, az Alltech vezető munkatársainak útmutatása és mentori segítsége mellett.

A Santiagóból származó chilei Tanja Marincich ebben az évben került a karrierfejlesztő programba és a napokban fejezi be az oktatási és fejlesztési programot együtt dolgozva az Európai Pénzügyi csapattal az Alltech Európai Biotudományos központjában, Írországban.

„Ez a program nem csupán azonnali betekintést engedett egy multinacionális vállalat belső működésébe, hanem alkalmat adott arra, hogy átfogó képet kapjak az „Alltech család” értékeiről és munkájáról.” – mondta Marincich. „ Öt hónappal ezelőtt szeretettel fogadtak egy kulturálisan sokszínű, nyitott és széles látókörű csoportban mely segített fejlesztenem mind a szakmai, mind a személyes képességeimet. Ez több mint egy jó környezet a csapatmunkára; az Alltech egy olyan hely, ahol mindenki ötleteit meghallgatják, és a program lehetővé tette, hogy ennek én is részese legyek”.

Kate Taylor az angliai Northamptonshire-ből szintén idén került be a programba, és a Global Solutions csapatnál fejezi be a tréninget, melyben jelenleg is üzleti tervek fejlesztésén dolgozik az Alltech két kulcsfontosságú területén.

„A feladat nagyon izgalmas, sodró iramú és nagy kihívás, de elégedettséggel is eltölt – különösen, mikor a ONE: The Alltech Ideas Conference rendezvényen kellett dolgoznunk.” – mondta Taylor. „Azon kaptam magam, hogy egy olyan nagyszabású innovatív projekten dolgozom, amit eddig elképzelni sem tudtam. Nagy megelégedésemre szolgál, hogy az én ötleteim is formálják a vállalat jövőjét.”

A jelentkezőknek jó csapatjátékosoknak kell lenniük, és kitűnő kommunikációs készségekkel és jó angoltudással kell rendelkezniük – egy másik nyelv ismerete további előnyt jelent. Csatlakozni egy ilyen globális csapathoz ajtót nyit egy gyors ütemű és kifizetődő jövő felé.

Azok a most végzett diplomások, akiket érdekel a programban való részvétel, augusztus 17. és szeptember 30. között jelentkezhetnek az Alltech Career Development Program honlapján található jelentkezési ablak felhasználásával.