fbpx

Az ár meglep, a minőség meggyőz!

Írta: Szerkesztőség - 2020 május 01.

Mezőgazdasági gépe van, de nem tudja, hol szerezze be hozzá a gumiabroncsokat? Nem találja a megfelelő méretű és mintájú gumiabroncsot? A Baltyre Hungary Kft csapata segít! Szakmai kérdések esetén is rendelkezésre állnak a lenti elérhetőségeken, keressék őket bizalommal!

A Baltyre Hungary Kft. 2016 óta foglalkozik gumiabroncs kis- és nagykereskedelemmel. Termékkínálatukban mindenki talál számára megfelelő gumiabroncsot, ha kerti kisgépre, illetve ha a legnagyobb mezőgazdasági gépre keresi is azt.

Magánszemélyeket és kereskedőket is kiszolgálnak mezőgazdasági, ipari, teher-, kisteher-, személyautó-, offroad-, quad-, motorgumiabroncs kategóriákban. A cég megalakulása óta arra törekszik, hogy minden vásárlója elégedetten távozzon, jó minőségű gumiabronccsal.

Minőségi gumiabroncs-paletta, szenzációs áron!

Ennek eléréséhez a gumiabroncsok beszerzésére és tárolására is nagy hangsúlyt fektetnek. Gumiabroncsaikat 2700 m2-es fedett, zárt raktárban tárolják. Saját gépjárműveikkel szállítják a termékeket az egész ország területére. A rendeléseket az értékesítők telefonon fogadják. Webshopon keresztül is vásárolhatnak a hozzájuk fordulók, akik regisztráció után még kedvezőbb áron tudnak rendelést leadni. Amennyiben a partnerek gumiabroncs-választás előtt állnak, a cég értékesítői segítenek a minta- és méretválasztásban is az alábbi telefonos elérhetőségeken: +36703956362, +36704138990, illetve email-ben a [email protected] címen, vagy a www.baltyre.hu weboldalon is tájékozódhatnak.

A jelenlegi helyzetben is folyik a kiszállítás az ország egész területére. A Baltyre Hungary Kft. maximálisan betart minden higiéniai szabályt a saját és vásárlói érdekében.

A GíTK, Infinity, Jingtongda, Kama, LEAO, Marcher, TVS, Voltyre és Wanda márka is megtalálható gumiabroncs-kínálatukban, ahol a mezőgazdasági és az ipari gumiabroncsok között is többféle minta- és méretválasztékkal várja a Baltyre Hungary Kft. szakképzett csapata a vásárlókat lovasberényi telephelyükön.

 

 

CÍMKÉK gumiabroncs