fbpx

Az öt elem közül már kettőt meghódított

Írta: Szerkesztőség - 2015 november 26.

Szécsi Zoltán vízilabdázóként három olimpiai aranyat szerzett és számos világversenyen ért el rangos helyezést, így nyugodtan mondhatjuk, hogy a vizet meghódította. Ezt követően új szerelmet választott magának.

A kezdetek

Szécsi Zoltán apai vonalon örökölt 40 hektár szántót és 3-4 hektár elhanyagoltabb, gyepes területet. Mivel néhány alkalomnyi gyerekkori kertészkedéstől eltekintve semmi köze nem volt a földhöz, érteni meg végképp nem értett hozzá, az első gondolata az volt, hogy eladja. Előtte azonban elment, hogy megnézze a területet, amely a növény és állatvilágával, a szépségével rabul ejtette.Soha nem gondolta volna, hogy a vízilabda után új szerelmet talál, mégis így lett. Szerencsésnek tartja magát, amiért vízilabdázóként és földművelőként is az adja a megélhetését, ami egyben a hobbija is.

Tanulás

A gazdálkodó élet első lépéseként azonnal nagy erőfeszítéssel vetette bele magát a tanulásba. Generációk óta a földből élő helyi gazdákat, ismerősök segítették az első pillanattól fogva. Elkezdte „bújni” az internetet és abszolút nyitott szemlélettel állt a mezőgazdasági termeléshez. Érezte, hogy megoldást kell találnia a kömlői talajok állapotának javítására. Egyértelműen látja, hogy ez a termelés alapja.

Kapcsolat

Így bukkant rá A beforgatott jövő szakkönyvünkre, amelyben megtalálta a megoldást a problémára. Mivel látta cégünk komolyságát, szakmai felkészültségét és emberi hozzáállását, ezért javaslatot tett a közös együttműködésre. Szecska elmondta, hogy egy olyan ügy érdekében, amellyel maximálisan tud azonosulni, nagyon szívesen részt vesz a termékeink népszerűsítésében. Az együttműködés másik oldala a szakmai elhivatottság. Hiszen azonnal megkezdődtek a Zoli gazdaságában a több éves tartamkísérletek. Így ez az együttműködés nem pénzügyi alapokra helyeződik, hanem tényleges szakmaiságra.

Bejelentés

Szécsi Zoltán bejelentése nem kis meglepetést és még nagyobb örömet okozott 30 fős csapatunknak. Évzáró csapatépítő rendezvényünkön került sor a bejelentésre, 2015. november 19-én, ahol a világhírű sportoló személyes jelenlétével tisztelt meg minket, felvillanyozva munkatársainkat. Zoli személyében igazán egyszerű, tiszta gondolkodású embert ismerhettünk meg. Ilyen elismert ember támogatása csak inspirálni tudja az egész csapatot.