fbpx

Bábolnai Gazdanapok 2018

Írta: - 2018 április 03.

2018. szeptember 5-8-ig

Idén is várják a gazdálkodókat és családjaikat Bábolnán. A kiállításon külön programmal lesznek jelen a gépgyártók, a gabonatermesztők valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

Szeptember 5-8. között ismét megrendezik a Bábolnai Gazdanapokat, ez lesz 31. alkalom, a rendezvény történetében. A gazdanapok a maga sok évtizedes tradíciójával olyan alappillére a hazai agrárrendezvényeknek, amely nélkül szegényebb lenne a magyar gazdaság. Az agrártárca szívesen támogatja a rendezvényt, mert az a tudásátadás és az ismeretszerzés fontos terepe mondta Feldman Zsolt.

A kiállítás fő profilja idén is mezőgazdasági gépészet lesz. Mint hagyományosan, idén is elsősorban a gyakorlati gépbemutatóké lesz a főszerep, mert a gazdák így ismerhetik meg a legjobban az új technológiákat, különös tekintettel a smart megoldásokra. Különlegesség lesz idén, hogy visszatér Bábolnára a korábban itt először megrendezett traktorhúzó verseny, amely igazi közönségprogramnak ígérkezik – fogalmazott Haál Gábor, a rendezvénynek otthont adó Bábolna nemzeti Ménesbirtok vezetője.

Összeállította: Kalmár Nárcisz

CÍMKÉK