fbpx

Bálázás német erővel, minőséggel, biztonsággal

Írta: Kohout Zoltán - 2018 február 02.

Welger és Lely: megbízhatóság és értékállóság a Szakadáth-Gépkertől

Mi a fontos annak, aki mezőgazdasági gépet vásárol? Elsőként nyilván a megbízhatóság és a minőségi munka, valamint bizonyos keretek között az ár, később, mikor megszületik a döntés a gép cseréjére, akkor jó áron tudja továbbadni a gépet. A Szakadáth-Gépker Kft. a világhírű Lely márka hazai képviseletében pont ezt kínálja a vásárlóinak.


A Lely standon, a hannoveri Agritechnika kiállításon

Welger: német gyártmány, értékállóság, értékéhez képest alacsony ár

Aki ismeri a szálastakarmány betakarítás piacát, az tudja, hogy a csaknem 100 esztendős Welger gépgyár az egyik olyan meghatározó szereplő, amely nemcsak innovatív, hanem megbízható, erős és értékálló gépekkel van jelen az ágazatban. – A ma is Németországban gyártó vállalat nagy teljesítményű bálázói nyugodtan részt vehetnek bármilyen megmérettetésen, ha az ugyanannyi idő alatt elkészítendő bálák száma, a bebálázott anyagmennyiség/bála vagy a bálák „esztétikája” fontos a leendő kedves vásárlóknak. Ismertek emellett arról is, hogy az első tulajdonos után – ha egyáltalán az gondolkodik valaha is az eladáson – a második tulajdonosra jellemzően nem sokat kell várni – mondta dr. Szakadáth Péter, a hazai képviseletet ellátó Szakadáth-Gépker Kft. ügyvezetője. – Vásárlás előtt nem tud az ügyfél dönteni a márkák között? Fel kell menni az internetre, megnyitni pár honlapot és meg kell nézni, hogy melyikből van a legkevesebb, és azok is milyen korúak és mennyit dolgoztak. Amelyik márkának van a legkevesebb használt gépe a portálokon, azok is többnyire korosabbak és agyonhajtottak, azokat érdemes jobban meggondolni – javasolja a szakember. Hozzáteszi: mivel a Szakadáth-Gépker Kft. a Welger-gépekből nagy forgalmat bonyolít, köszönhetően a lelkiismeretes szerviznek és a rugalmas ügyfél hozzáállásnak, a nagyobb mennyiségnek köszönhetően a gépek magyarországi árszabása kedvezőbb, mint a nyugat-európai piacokon. 

Lely: holland szálastakarmány-gépsor, megszolgált bizalom

– Mindez a Welger mellett igaz a Lely termékeire is – mutat rá dr. Szakadáth Péter. A Lely márka 1948 óta nagy utat tett meg, ezalatt a komplett betakarító gépsort hozott létre, így a Szakadáth-Gépker Kft. a szegmens teljes repertoárját lefedi, legyen szó akár kaszálásról, rendkezelésről, bálacsomagolásról, vagy akár silózásról. A Szakadáth-Gépker egyébként új és használt mezőgazdasági, erdészeti és tejgazdasági gépek  forgalmazásával is foglalkozik, így a teljes termékpalettában árokásók, csávázók, műtrágyaszórók, homlokrakodók és szállítók is szerepelnek. S bár a Lely időközben átadta szálastakarmány-üzletágát az AGCO-nak, a Szakadáth-Gépkeren keresztül mind a forgalmazás, mind a szolgáltatás (szerviz- és javítás-karbantartás) biztosított Magyarországon. – Méltán lehetünk büszkék jó hírünkre a háttérszolgáltatásaink minőségével, a szerviz gyorsaságával kapcsolatban és annak eredményeként, hogy mind az árképzés, mind a szolgáltatások terén megháláljuk az ügyfeleink bizalmát – mondja dr. Szakadáth Péter. A szakembernek meggyőződése: a Németországban gyártott és a holland Lely-gépek terén is ez az üzletpolitika eredményezi, hogy – a mezőgazdaságban elért szakmai sikereik mellett – ügyfélkörük nagyságrendje és elégedettsége folyamatosan növekszik.

Kohout Zoltán

http://www.szakadathgepker.hu/