fbpx

Belarus Traktor Kft.

Írta: - 2017 június 19.

Mi vagyunk a Belarus Traktor Kft., a Minszki Traktorgyár kizárólagos magyarországi képviselte. Cégünk 1995-től forgalmaz márkakereskedőinken és viszonteladóinkon keresztül Belarus-gyártmányú, MTZ-típusú traktorokat.

Napjainkig több mint 14 000 darab sikeres értékesítésével büszkélkedhetünk. Traktoraink kiállják az idő próbáját. Nagy népszerűségüket a hosszú évek során bizonyított szívósságuknak és munkabírásuknak, költséghatékony üzemeltetésüknek, hosszú élettartamuknak, valamint kedvező áruknak köszönhetik. Ezt remekül mutatja az is, hogy éves szinten a Magyarországra importált traktorok 60 százalékát az MTZ-traktorok képezik. Telephelyünk Horton, a fővárostól 60 km-re található. Ide érkeznek be a Fehéroroszországból importált traktorok és eredeti alkatrészek, amik innen kerülnek értékesítésre.

Új projektünket a megnövekvő piaci igények tekintetében indítottuk, melynek keretén belül nemcsak viszonteladóinkat, hanem végfelhasználókat is kiszolgálunk. Nálunk csak és kizárólag EREDETI alkatrészek találhatók! Ebből kifolyólag, ha Ön is a minőség híve, akkor bennünk nem fog csalódni. Forgalmazzuk még a Gazprom-olajok teljes palettáját a motorolajtól kezdve hajtóműolajokon át egészen a hidraulikaolajokig. A termékpalettánkat folyamatosan fejlesztjük, hogy partnereinket, illetve megrendelőinket folyamatosan el tudjuk látni minőségi alkatrészekkel.