fbpx

Black Friday a Hondashop.hu-n

Írta: Szerkesztőség - 2018 november 19.

Vissza nem térő, valós akciók egyes termékekre a Hondashop.hu-n 2018.11.23-25 között! Kiváló karácsonyi ajándékötletek hobbikertekbe, nagyszülőknek, apukáknak!

Az akció feltételei

  • Csak a hondashop.hu-n történő megrendelés esetén.
  • Csak elektromos gépekre vonatkozik, a webáruházban megadott árakon (tartozékok, kiegészítők nem képezik az ajánlat részét).
  • Csak bankkártyás fizetés mellett.
  • Ingyenes szállítással.

A Honda kis- és kertigépei 27 éve jelen vannak hazánkban. A termékek élettartama 1000 (hobbi) és 3000 (ipari) üzemóra között van, az ipari motorral szerelt gépek erőforrásai felújíthatók. Az általunk forgalmazott gépekre 1+2 év teljes körű garanciát vállalunk (feltételekhez kötött), és termékeinkhez legalább 20 éven át garantáljuk az alkatrészellátást.

Ha egy alacsony fogyasztású – és ez által környezetbarát, alacsony fenntartási költségű – munkaeszközt szeretne, melynek megbízhatóságára rábízhatja vállalkozását, ne gondolkodjon tovább! Tegye próbára gépeinket, ossza meg velünk tapasztalatait, és élvezze a gondtalan munka örömét.

A HondaShop.hu webáruházban közvetlenül a hazai importőrtől vásárolhat. Az évszakok jönnek-mennek, mi azonban az év minden napján várjuk vásárlóinkat, hogy a legextrémebb helyzetekre is megoldással szolgáljunk.

További akció

Ingyenes szállítás sikeres bankkártyás fizetés esetén*.

* A garancia feltétele a benzinmotoros gépek szakkereskedés általi, használat előtti beüzemelése, amely webes értékesítés és szállítás esetén NEM megoldható! A garancia megőrzése érdekében – valamint a +2 év garancia regisztrálásához – használat előtt konzultáljon szakkereskedéseinkkel a beüzemelés lehetőségeiről!

Részletekért látogasson el honlapunkra: https://hondashop.hu/black-friday-120

CÍMKÉK