fbpx

Bőtermő és Prémium

Írta: - 2018 január 30.

A bőtermő és prémium kategória 6 faj, 33 fajtáját kínálja Önnek a Karintia a 2018-as szezonban. Közép-Európa meghatározó agrárvállalatának, a Mauthner csoportnak tagjaként kivételes helyzetben vagyunk a fajtakínálatunk összeállításánál.

Cégcsoportunk 3 nemesítő házának köszönhetően újabb 5 ÍGÉRETES FAJTÁVAL bővítettük portfóliónkat. A kiválasztásnál elsődleges szempont a PANNON RÉGIÓRA történő nemesítés mellett az ALKALMAZKODÓ KÉPESSÉG, mely megítélésünk szerint a szélsőséges időjárási körülményeket tapasztalva egyre inkább felértékelődik. Bízunk abban, hogy az ORSZÁGOS lefedettégű SZAKTANÁCSADÓI HÁLÓZATUNKKAL, a www.karintia.hu honlapunkon található naprakész információkkal, a megújult és egyre bővülő fajtaválasztékunkkal, kedvező MŰTRÁGYA és NÖVÉNYVÉDŐSZER kínálatainkkal, továbbá a 20 éves nemzetközi TERMÉNYKERESKEDELMI tapasztalatunkkal hozzá tudunk járulni az Ön sikereihez is.

Katalógusunkat ide kattintva megtekintheti:

Vetőmag előállító és forgalmazó-, továbbá növényvédő szer-, műtrágya és termény kereskedő vállalatként jelentős a felelősségünk a tájékoztatásban. Az ország számos pontján tartott nagy látogatottsággal bíró SZÓJA és KALÁSZOS szakmai rendezvényeink helyszíneiről, időpontjairól, részletes programokról, folyamatosan publikált kísérleti eredményekről, napi aktualitásokról a www.karintia.hu honlapunkon tájékozódhat.

Karintia Szója RoadShow Sárvár- Videó

KARINTIA SZÓJA ROADSHOW – Interjú Dr. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértővel – Videó