Csomagolás, amelyben gyümölcs terem

A Sipospack-nak van környezetbarát válasza a zöldségek és gyümölcsök csomagolására: perforált, illetve lebomló és komposztálható fóliákkal.

A körforgásos gazdaság modellje szerint az előállított termékeket a lehetőségekhez mérten mozgásban kell tartani, melynek lényege, hogy az anyagok visszavezetése megtörténjen a folyamatba, és bezáruljon a kör. A növénytermesztés egy alappillére, mondhatni a nullpontja ennek a folyamatnak, ezért a Sipospack a környezetbarát csomagolás elkötelezett híveként, ezt szem előtt tartva a zöldség és gyümölcs csomagolásában is megoldást nyújt.
A zöldségek, gyümölcsök csomagolására sokféle megoldás létezik a különböző anyagokból készült tálcákon, habtálcákon át a kosarakig. A Sipospack Kft. azonban célul tűzte ki a túlcsomagolás mellőzését, és megalkotta a tálca nélküli csomagolást. Csak lebomló, azaz komposztálható fóliában, visszazárható tasakokban tárolják a termékeket, illetve a mikro és makro perforálásnak köszönhetően sok éves tapasztalattal megfelelő szellőzést biztosítunk, mely egyben segít megőrizni a termékek hőmérsékletét, frissességét és biztonságos csomagolását.


Forrás: SIPOSPACK Kft.


csomagolás gyümölcs környezetbarát