A Valaha Tanyán Kulcsár Balázs és családja régi magyar gyümölcsfajokból készít kézműves szörpöket úgy, hogy a gyümölcsös, a haszonállatok és a feldolgozó egymásra épül. Videónkban bemutatjuk, hogyan működik a természetes körforgás egy családi vállalkozásban.
Biogyümölcsből szörp, hulladékból takarmány a Valaha Tanyán
CÍMKÉK
állattartásfenntarthatósággyümölcstermesztéskézműves szörpmezőgazdaságpermakultúraValaha Tanya
Előző
Lendület az agrár- és élelmiszeripari beruházásokbanKövetkező
Kedvezmények, brüsszeli segély után mikrohitel kisgazdáknakKapcsolódó hírek
-
A rövidtávú és kíméletes élőállat-szállítás technikai lehetőségei
Kivitelben és felszereltségben is széles a választék a rövidtávú állatszállító pótkocsikból.
-
Termőtalajaink romlásáról…
Az évszázadokon át növekvő földterületigény kielégítésére jelentősen átalakítottuk a környezetünket.
-
A szoptató kocák takarmányozása – legfontosabb tudnivalók
A szoptató kocák jólléte, takarmányozása a malacok egészsége miatt is döntő jelentőségű: 9 fontos javaslat a Cargilltől!
-
A baromfifélék szegmensén belül a legnagyobb visszaesés
A mezőgazdaság eredményeit erősen befolyásolja a csökkenő vágási szám.
-
Pályázati aktualitások
I. Támogatás mezőgazdasági termelők gazdaságátadásához