fbpx

FERRO-FLEX NYÍLT NAP 2014. május 9.

Írta: Szerkesztőség - 2014 április 09.
Idén a MEGOSZ égisze alatt több neves magyar mezőgazdasági gépgyártó is bemutatja sláger termékeit. A METRIPOND M93 kiállít egy kamionmérleget és egy állatmérleget, az OPTIGÉP egy napraforgó adaptert, a TeGaVill pedig egy magtisztítót. Az érdeklődők megtekinthetik még a HEVESGÉP kőfelszedőjét, a FARMGÉP permetezőjét, és a Bagodi Mezőgép gödör fúróját. Az orosházi LINAMAR is meglepi a látogatókat robosztus betakarító gépével. A kiállításon a házigazda FERRO-FLEX talajművelő eszközei is szerepelnek, egy szántóföldi kultivátor, és egy altalajlazító.
A fő attrakció a FERRO-FLEX mozgó gépbemutatója lesz, ahol munka közben tekinthetik meg az érdeklődők a FERRO-FLEX legújabb homlokrakodó családját. Az FF40SLK, az FF1000SLK és az FF1800SLK ideális kis, és nagy MTZ-re, valamint egyéb traktor típusokra 30-130 LE között. Mindegyik típus szettben, rendkívül kedvező áron rendelhető, ami tartalmazza a traktorra szereléshez szükséges adaptációt, a gémet, a joystick vezérlést, valamint felszerelt harmadik hidraulika kört. A bálarendezés eszközei mellett, még a traktor hátsó 3 pontjára függeszthető, ZSML1000 zsákemelő is bemutatásra kerül.
A Ferro-Flex francia partnercége, a FAUCHEUX szintén homlokrakodókat mutat be, a 100-170 LE közötti teljesítményű traktorokra. A szerb partnercég, az FPM Agromehanika bemutatja fűkaszáit, rendkezelőit és szárzúzóit.
A Szigetvár és Vidéke Takarékszövetkezet is jelen lesz, hogy tájékoztatást adjon a gazdáknak kedvező hitelfelvételi lehetőségekről.
A szakmai program mellett ebéddel és rövid kulturális műsorral is várják a látogatókat. A regisztrációnál minden vendég ajándékcsomagot kap, valamint egy tombola jegyet, mellyel a nap végén értékes nyereményekre tehet szert.
FERRO-FLEX Kft.
Lengyeltóti, Rákóczi u. 30.