fbpx

Fókuszban az agrárpályázatok!

Írta: - 2015 február 23.

A következő hónapokban több száz milliárd forint értékben jelennek meg a 2014-2020-as uniós fejlesztési ciklus pályázatai, melyek keretösszege idén biztosan meghaladja az ezermilliárdot. Hogyan lehet pályázni az agrártámogatásokra, és mivel érdemes már most előkészülni, hogy sikeres is legyen a pályázat – Erről és sok más hasznos témáról fog szólni március 25-én és 26-án a Gazdag Gazda Webkonferencia, a Magro.hu szervezésében.

Az előadás témáiból: 
  • Fiatal gazda program: 2014-2020, kinek? hogyan? mikor? mennyit? Fiatal gazda pályázat 2015-től újra!
  • Milyen pályázatok várhatók még és mit kell tudni róluk? Érintett területek: vízgazdálkodás, állattenyésztés, kertészet, gabonatárolás és szárítók korszerűsítése, kockázat-megelőző beruházások, élelmiszer feldolgozók, borászat támogatása.
  • Felkészülés: nagy a verseny a támogatási pénzekért. Aki előre készül, nem fog lemaradni a pályázatokról. De hogyan tudunk előre felkészülni, hogy tervünk a szakmai átgondoltságról árulkodjon, és biztosan sikeres legyen?
  • Amiről általában nem beszél senki: avagy, mi jön a pozitív pályázati döntés után, mit kell tennünk, hogy jó ütemben jussunk hozzá a pénzünkhöz?
A közelgő agrártámogatások mellett a konferencia másik kiemelt témája egy forradalmian új agrárbiztosítási rendszer lesz, aminek a használatával több pénz marad az agrárium résztvevőinek zsebében. Az új rendszert Magyarországon először ezen a konferencián mutatják be.
A webkonferencia a mezőgazdaságban még újdonságnak számít, lényege, hogy a résztvevők csupán internet segítségével, saját otthonukból, irodájukból kaphatnak első kézből információkat. Előnye, hogy időt és utazási költséget spórolhatunk meg, és gyakorlatilag országhatárok nélkül bárki hozzájuthat a hasznos információhoz.
A jelentkezés már elindult, a KORÁN KELŐK ráadásul KEDVEZMÉNYT és értékes ajándékokat kapnak! További információ az esemény weboldalán: http://www.magro.hu/webkonferencia 
Az esemény szervezője: