fbpx

Új Furrier pótkocsik már nettó 4 850 000 Ft-tól

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 március 09.

A KITE Zrt. kínálatában a Joskin és Fliegl gépei mellett immáron elérhetők a kedvező ár-érték arányú Furrier pótkocsik is, így a kis, közepes és nagygazdaságok is megtalálhatják a gazdaságukra legjobban illeszkedő pótkocsit. Ráadásul bevezető akció keretében most akciós forintos áron tud új Furrier pótkocsit vásárolni!

 

Furrier

 

A betakarítás hatékonysága nemcsak a kombájnon múlik, hanem az optimális és gazdaságos logisztikán is, amelyben természetesen fontos szerepe van a pótkocsiknak is. A KITE Zrt.-nél a Joskin és Fliegl márkák mellett 2021-től elérhetőek a Furrier pótkocsik is!

Ki tudhatná jobban mire van szüksége a magyar gazdáknak, mint egy magyar mérnökökből és technikusokból álló tervező-gyártó csapat? Hosszú évek tervezése és tesztelése után elkészült a kiváló minőségű, magyar gyártású Furrier B18 forgózsámolyos pótkocsi.

 

Furrier

 

A HW8011-es pótkocsi pozitív tulajdonságaival bír – rugalmas alváz, könnyű vontathatóság, alacsony súlypont – viszont a felhasznált alkatrészek tekintetében a mai kor követelményeinek leginkább megfelelő alkatrészek lettek felhasználva, mint például a BPW hidak, Wabco fékrendszer, Jost forgózsámoly, német parabell rugók és nagy szakítószilárdságú acélból gyártott felépítmény. Ezek együttes eredménye egy megbízható, strapabíró, nagyon jól felhasználható 18 tonnás össztömegű és 20 m3-es kapacitású kocsi.

 

Furrier

 

Ráadásul 2021. március 1. és 2021. június 30. között csupán a készlet erejéig vagy visszavonásig, kedvező áron vásárolhatja meg legújabb Furrier pótkocsiját a KITE Zrt.-től már nettó 4 850 000 Ft-tól felszereltségtől függően. Érdemes tehát felkeresnie KITE gépértékesítőjét az akció részleteiről, feltételeiről!

 

Kite

 

Interjú a vezérigazgatóval.