fbpx

Gőzerővel haladnak a Veronai Vásár 111. nemzetközi bemutatójának előkészületei (2014. február 6-9.)

Írta: Szerkesztőség - 2013 november 18.

Számos innovációt tartogat a Veronai Vásár által 111. alkalommal megrendezésre kerülő Fieragricola (www.fieragricola.it) szakkiállítás. A szektorok nemzetközi találkozója a gazdákra, állattenyésztőkre, takarmány termesztőkre, a falusi vendéglátásban és agro energiában dolgozó vállalkozókra, állatorvosokra, mezőgazdasági gépgyártókra és kereskedőkre fókuszál.

Nagyon fontos szempont egy olyan ország számára, mint Magyarország, mely a gazdasági fejlődés egyik fő hajtóerejét a mezőgazdasági szektorban látja az élelmiszeripar logisztikai platformjának fejlődésével együtt.

A Fieragricola-n felsorakozó szektorok közül:

Az 1. Pavilon a multifunkcionális gazdálkodásnak, szolgáltatásoknak és a falusi turizmus termékeinek nyújt otthont.

 

 

Mezőgazdasági gépkiállítás a Fieragricola 2012-n

 

 

Mezőgazdasági gépkiállítás a Fieragricola 2012-n

A 2. Pavilon a fenntartható mezőgazdaság területeire fókuszál, beleértve a műtrágyákat, növényvédő szereket, vetőmagokat.

Külön területtel a védett termények, trágyázás-öntözés, melegházi termesztés és hajtatott kultúrák számára (ami a magyar gazdák számára is egy jó lehetőség).

A 3. Pavilon teljes egészében a megújuló energiák valamennyi mezőgazdasági forrásának lesz szentelve (fotovoltaikus, nap-, szél, mini-vízi energiák, szilárd és növényi biomasszák, egyéb megújuló energiák), különös tekintettel a biogázra.

A 4. és 5. Pavilonok szolgálnak helyszínül a szőlő- és gyümölcstermesztés témaköreinek.

A szakterület gépeit a demo területeken mutatják be, ahol ki is lehet azokat próbálni.

A 6. és 7. Pavilonokban meg lehet majd ismerkedni az összes mezőgazdasági tevékenységhez szükséges „nehéz” géppel.

A 8. Pavilon az „élő” állattenyésztés területe, az itteni arénában rendezik meg a nemzetközi Svájci Barna és Holstein eseményeket.

A vágómarha és sertéstenyésztés innovációja szintén kiemelt figyelmet kap ebben a pavilonban.

A 10. és 11. Pavilonok az állattenyésztés gépeinek és berendezéseinek valamint az állattenyésztéssel kapcsolatos szakmai Fórumnak ad helyet.

További információ a kiállításon való részvétellel, vagy ingyenes látogatói belépőjegyért történő regisztrációval kapcsolatban: Expo Consulting Kft., Veronai Vásárképviselet,

 

Bótáné Csuka Ilona ([email protected], tel.: 06-30-454-2928).