Gyógynövényeink erejével

A mai szélsőséges időjárási viszonyok negatív hatásai miatt fontos, hogy kultúrnövényeink immunrendszerét megerősítsük, és kihozzuk belőlük a maximumot. A hazai mezőgazdasági termelésben is egyre nagyobb teret kapnak az organikus-, a fenntartható- és környezetbarát növénykondicionálók.

A HERBÁL különlegessége abban rejlik, hogy egyesíti az elmúlt két évtizedben megjelent növénykondicionáló-terméktípusok alkotóelemeit.

Milyen anyagokat is tartalmaz a HERBÁL?

A HERBÁL egy bioaktív összetevőket tartalmazó, szerves anyagokból nyert kivonat, mely számos minőségi összetevője közül a következők kiemelendők: – a gyöngynövények,- humuszanyagok,- növényiolajok, zsírsavak.

A gyógynövények – ahogy a humán gyógyászatban, úgy a mezőgazdasági termelésben is – pozitív hatást gyakorolnak egy-egy adott problémára.

A HERBÁL-ban található gyógynövények, magyarországi éghajlaton termesztett, magas minőségű, válogatott alapanyagokból kerülnek kiválasztásra. A magas színvonalú hatóanyagok a kultúrnövény immunrendszerére hatnak. Növelik azok zöldtömegét, ezáltal nő a fotoszintetizáló felület, valamint segítik a rendelkezésre álló tápanyagok felvételét. A HERBÁL-ban egy speciális növényolaj-formuláció található, melyet egy zsírsavgyűrű vesz körbe. Ez a gyűrű tartja magában a gyógynövények hatóanyagait és a növényi olaj segítségével pedig könnyen szállítódnak a kultúrnövényben.

Eredmények a HERBÁL használatát követően:

Kísérletek bebizonyították, hogy a HERBÁL-lal kezelt állományok a szélsőséges időjárási viszonyok mellett – a növény immunrendszerét stimulálva – többlethozammal hálálták meg a törődést. A magasabb hozam elérése természetesen csak feltöltött, tápanyagban gazdag környezetben valósítható meg.

 

állomány magyarország mezőgazdaság növény zöldtömeg
..