fbpx

HA növénytermesztés, akkor Hírös Agrária Kft!

Írta: - 2017 július 20.

A Hírös Agrária Kft. a szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozó termelők megbízható partnere. Vevőink Baja és Kecskemét vonzáskörzetében élő mezőgazdasági termelők, akiknek műtrágyát, vetőmagot, növényvédő szert értékesítünk.

A kitűnő minőségű, széles választékban kínált termékeket kollégáink és partnereink a gyakorlatban is folyamatosan használják, tesztelik, szemrevételezik, ellenőrzik. Minden esetben megbízható gyártókkal és forgalmazókkal állunk szerződéses kapcsolatban. Mind szilárd, mind folyékony műtrágyáinkat rendszeresen bevizsgáltatjuk, ezzel is garantáljuk a magas minőséget, valamint a hatóanyagok meglétét az Ön nyugalmának elősegítése érdekében. Növényvédő szereinket bontatlan csomagolásban hozzuk forgalomba, a hatályos jogszabályoknak megfelelően tároljuk, forgalmazzuk, értékesítjük.

Szakembereink felkészültsége, szakmai tapasztalata az őszi és tavaszi kalászosok (árpa, búza, triticale), őszi káposztarepce, kukorica, napraforgó, szója, továbbá zöldség és gyümölcs növénykultúrákban jelent Önnek is kézzel fogható előnyöket. Igény esetén növényvédős szakembereink a személyes szakmai tanácsadás mellett a helyszínen szemlézik is partnereink földjét. Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáim Leviczky Attila és Kotvics Zoltán Kecskeméten, Schwicker Imre Baján várja az érdeklődő termelőket. Munkatársaim szaktudása garancia a költséghatékony növénytermesztésre a velünk kapcsolatban álló gazdák számára!

A növényvédő szerekre, vetőmagokra, műtrágyára leadott rendeléseit az Ön igényei alapján teljesítjük, a megfelelő időben és helyen. A nálunk vásárolt inputanyagokat igény esetén kedvező feltételekkel szállítjuk, mennyiségtől és távolságtól függően.

A számlák kiegyenlítése a jól ismert készpénzes, átutalásos, termeltetéses formákon túl 2016-tól bankkártyával is történhet mindkét telepünkön.

Kecskemét és Baja környékén a gazdák már jól tudják, hogy ránk mindig számíthatnak. Keressenek bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Elérhetőségek:

Kecskemét, Halasi út 19/A (a volt Baumax utáni felüljáró alatti úton, az Alcufer telep mellett)
Tel: +36-76/898-183
Telephely-vezető: Leviczky Attila +36-30/299-1611
E-mail: [email protected]
Üzletkötő: Kotvics Zoltán +36-30/553-9805
E-mail: [email protected]

Baja, Nagy István u. 35.
Tel: +36-79/543-760
Telephely-vezető: Schwicker Imre +36-30/974-5224
E-mail: [email protected]

web: www.hirosagraria.hu