Bezárás

Hardi permetezőnél nincsen áremelés

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 július 09.

A világpiacon folyamatosan emelkedő anyagárak ellenére a Hardi úgy döntött, hogy szeptemberig nem változtat a gépek árain, sőt, egyes esetekben extra engedményeket ad.

 

Hardi Alpha

 

Árelőny és széles választék

Komoly árelőnyt jelenthet mindenkinek, még a precíziós pályázatokon indulóknak is, hogy a növekvő kereslet ellenére a devizaárak kiszámíthatóak. A támogatásért indulók számára a beadást követően lehetőség van megrendelni a gépet, így elkerülve a későbbi árváltozásokat, kihasználva az akciókat.

A széles választék mindenkinek megfelelő minőségi kínálatot nyújt, a függesztett géptől önjáróig, amelyek megfelelnek a pályázati kiírásnak.

1000 l-től, 7000 l tartályméretig és 12 m-től 39 m keretszéleségig minden szántóföldi feladatra az igényeknek, a terület méretének leginkább megfelelő típus kiválasztható.

 

Hardi Commander

 

Tartós, hatékony, környezetkímélő

A Hardi filozófiája a folyamatos fejlesztés mellett a tartósság, a megbízhatóság és nem utolsó sorban a környezet kímélése. Ennek keretében jelent meg elsőként a piacon a légrásegítéses kijuttatással, ami nemcsak az elsodródást csökkenti, de biztosítja az ideális cseppméretet, ezzel a lefedettséget.

A Hardi szintén a korát megelőzve fejlesztette a DynamicFluid4 rendszert, ami éppen a precíziós kijuttatást támogatja a nyomásváltozás gyors korrigálásával. Ennek nemcsak fordulóknál, hanem szakasz- vagy fúvókaelzárásnál is jelentős szerepe van a megfelelő dózis kijuttatásában, a versenytársakkal szemben.

 

Hardi Ranger

 

Kihasznált, de tartós és értékőrző

A permetezőgép éves szinten az egyik legjobban kihasznált eszköz. Minősége, üzembiztossága a növénytermesztés eredményességére komoly hatással van. Az időben és jól elvégzett kezelések növelik a termésbiztonságot, míg a gyenge minőségben vagy rossz időben végzett munka komoly kiesést okozhat.

Fontos ugyan az ár, de ez csak az egyik tényező, hiszen a legnagyobb gondossággal gyártott és karbantartott gép is elromolhat. Ezért kap fontos szerepet a képzett, megfelelő létszámú szakszerviz és az alkatrészellátás. Az Agroázis mint a Hardi hivatalos importőre országos lefedettséggel biztosítja a gyors és hatékony szerviz- és alkatrészellátást. Ennek és tartósságuknak köszönhetően a gépek még sok év használat után is sikeresen mennek át a vizsgákon, és keresettek a használtgéppiacon.

 

Hardi Navigator

 

Precíziós pályázatához kérjen ajánlatot, hogy megismerje és kiválaszthassa a megfelelő gépet!

Kollégáink elektronikusan és személyesen is rendelkezésre állnak:

[email protected]ázis.hu,
www.agroazis.hu,
Osgyán László +36 30 406 347,
Matuszka Gergő +36 30 368 3539,
Bajzáth Andor +36 30 102 7058,
Konyecsni Gergő +36 30 102 7057,
Czibere Péter +36 30 192 4179,
Rajtik Mihály +36 30 407 2329

 

Agroázis logo