fbpx

HEFEI TAIHE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD.

Írta: - 2017 július 13.

Egyre több, úgynevezett keleti cég fejlődött látványosan az elmúlt évtizedekben, melyeknek a hagyományos piacaikon kívül egyre nagyobb az aktivitásuk az európai országokban is.

Aktuális hírlevelükben a kínai HEFEI TAIHE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD. céget mutatatjuk be, amellyel európai képviseleti együttműködésre léptünk.

HEFEI TAIHE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD. TAIHO típusú szuper-intelligens színválogatókat gyárt, és a világ egyik legnagyobb gyártója, több mint 80 országban adtak már el válogatókat, úgymint Lengyelország, Oroszország, Ukrajna, Nagy-Britannia, USA, Ausztrália, India, Vietnam, Indonézia, Fülöp-szigetek, Thaiföld, Dél-afrikai Köztársaság stb.

Meglehetősen nagy az érdeklődés a TAIHO színválogatók iránt Európában is.

HEFEI TAIHE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD. 2004-ben jött létre, 600 alkalmazott a legkorszerűbb gyártási technológiával évente 2.500 db különféle színválogatót gyárt, és helyez üzembe, amely meglehetősen nagy darabszám. Az alapítás óta már túllépték a 20.000 db-ot. A 600 alkalmazott nagy része fejlesztő, mert a nagy darabszám jelentős tapasztalatot is eredményezett, azért a folyamatos fejlesztés szükségszerű. A CCD színes technológia sokrétű célra és feladatra használható: rizs, gabonafélék, bab, tea, zöldségek válogatására és osztályozására, valamint széles körben alkalmazható különféle ipari célokra is.

A legújabb fejlesztésű S.PRECISION INTELLIGENT NIR COLOR MACHINE egy új fejezetet és irányt nyitott a színes válogatok területén.

Három ok, amiért érdemes a TAIHO színválogató gépeit választani:

1) Nagy tapasztalattal rendelkező, professzionális gyártó.

2) Kiváló minőség.

3) Versenyképes ár.

A TAIHO színes válogatók több nagy keleti és kínai kiállításon nyertek el nívós díjakat.

A TAIHO színes válogatók európai CE minősítéssel rendelkeznek.

HEFEI TAIHE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD 20 napos szállítási határidővel teljesít, beüzemelés, betanítás, szerviz és folyamatos kapcsolat áll rendelkezésre.

Bővebb információ: www.chinacolorsort.com, www.goldcornsro.com, Gold Corn s.r.o.-facebook