fbpx

Hiányzik még valami…? Ezt figyelje!

Írta: - 2017 április 24.

A HABI Kft. immáron 25. éve a gazdák megbízható partnere: a hosszú évek munkája alatt folyamatosan bővítettük – és a vásárlóink igényeink megfelelően továbbra is bővítjük -termékkínálatunkat. Eredeti gyári MTZ- és további traktoralkatrészek, kiegészítő termékek széles választéka (kenőanyag, gumi, csapágy, akkumulátor, hajtástechnika, ledes munkalámpák és fényszórók) mellett komplett munkagépeket és munkagépalkatrészeket is elérhető áron kínálunk.

Számos munkagép, például hagyományos vetőgépek, kultivátorok, trágyaszórók, permetezők alkatrészigényeit azonnal, raktárról elégítjük ki. Rövid átfutási idővel akár kombájnok vagy egyéb modern talajművelési technológiákat alkalmazó gépek alkatrészeit is beszerezzük vásárlóink számára, hogy zavartalanul és minél gyorsabban folytathassák munkálataikat.

A gépalkatrészek kiválasztása során érdemes tájékozódni az alkatrészek különbségeiről, hogy a céljaiknak legmegfelelőbbet választhassák. Például, a méltán népszerű SPC és IH-CYCLO vetőgépekhez is megtalálhatók eredeti és utángyártott alkatrészek. A gyártási folyamat során számos minőségbeli eltérés jelentkezhet az alapanyag minőségének és mennyiségének függvényében, illetve az öntés, megmunkálás és sorjázás során, így a különböző kivitelek különböző felhasználási célokhoz illeszkednek. A HABI Kft. ügyel a kiváló ár-érték arányra, a minőségi megoldásokra, és szakértő kollégáink szívesen segítenek a megtalálni az Önnek legmegfelelőbb alkatrészt, hogy azok minél tovább segítsék munkálatai során.

A kukorica, a napraforgó és egyéb növények termesztéséhez, további mezőgazdasági munkálatokhoz szükséges alkatrészeket megtalálhatják webáruházunkban, illetve már az ország húsz pontján, folyamatosan bővülő szaküzlethálózatunkban is. További információkért látogasson el weboldalunkra és webáruházunkba, szakértő kollégáink pedig várják Önöket országos szaküzlethálózatunkban!

www.habi.hu
webaruhaz.habi.hu
facebook.com/habikft