fbpx
776941

Moldovában is agrárkiállításra készülnek

Írta: Szerkesztőség - 2023 augusztus 13.

FARMER Expo, Kisinyov – Moldova 2023. október 19-22.

A termékek, gépek, mezőgazdasági technológiák és kézművesség nemzetközi szakkiállítás-vására,  a FARMER évente kerül megrendezésre Kisinyovban. A rendezvényen a Moldovai Köztársaság agráripari szereplőin kívül, számos külföldi vállalat is megjelenik kiállítóként. A kiállítás az idén már 26. alkalommal kerül megrendezésre. A társrendezvény a MOLDAGROTECH pedig 42. alkalommal várja a látogatóit. Amíg a FARMER egy átfogóbb jellegű mezőgazdasági kiállítás, addig a MOLDAGROTECH inkább technikai jellegű. Ezért ez utóbbin a látogatók a legnagyobb gép- és berendezésgyártók termékeivel (traktorokkal, kombájnokkal, mezőgazdasági vízellátó és öntözőrendszerekkel, élelmiszeripari berendezésekkel, technológiai berendezésekkel, növényvédelmi eszközökkel stb.) találkozhatnak.

A kiállítás időtartama alatt számos konferencia, szeminárium és kerekasztal-beszélgetés résztvevői lehetnek az érdeklődők. Akik így bővíthetik az eddigi szakmai ismereteiket.

A vásár jellemzőbb paraméterei: három kiállítási pavilon, 5.000 négyzetméter fedett és 10.000 négyzetméter külső kiállítótér. Továbbá 11.883 négyzetméter parkoló.

A CIE „Moldexpo” az egyetlen kiállítási komplexum Moldovában, amely saját kiállítóterekkel rendelkezik.

A szakkiállítás hivatalos honlapja: www.farmer.moldexpo.md

A nyitrai Agrokomplex kiállításról pedig itt írtunk, ha már külföld, talán az is érdekelheti olvasóinkat.

Czékus Mihály