fbpx

Agrokomplex: mezőgazdasági kiállítás a szomszédban

Írta: Szerkesztőség - 2023 július 31.

48. alkalommal rendezik meg Nyitrán a nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripai kiállítást, az idei dátuma: 2023. augusztus 17-20.A tavalyi évben több mint 82 000 látogató kereste fel a nyitrai Agrokomplex kiállításokat. Ahol több mint 400 kiállító képviseltette magát. A kiállítás egy széles spektrumú rendezvény, amely többek között az alábbi területeket öleli fel: élelmiszerek, italok, élelmiszeripari gépek és berendezések, növénytermesztés, mezőgazdaságot támogató ágazatok, mezőgazdasági gépészet és gépipar, állattenyésztés, növényvédelem, tápanyag visszapótlás és ökogazdálkodás.

plakát
Nemzetközi elismertségű szakkiállítás

Immár 48. alkalommal, augusztus 17. és 20. között került megrendezésre Nyitrán, az Agrokomplex Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállítás. Ez a kiállítás Szlovákia legjelentősebb ilyen jellegű rendezvényei közé tartozik. Az A szakkiállításra a legtöbb cég Szlovákiából, Csehországból, Magyarországról, Lengyelországból, Ausztriából, Németországból, Szerbiából, Svájcból, Lettországból és az Egyesült Királyságból szokott érkezni.

Ez a nemzetközi elismertségű kiállítás egy helyen és egy időben ötvözi a szakmai és oktatási szempontokat, valamint az egész család szórakozását. Szakmai szemináriumok, vitafórumok, vitacsoportok, B2B interjúk hangsúlyozzák a rendezvény szakmai jellegét.

Az Agrokomplex kiállítás kommunikációs és információs platform az iparágban és lehetőséget kínál a kiállító cégeknek, hogy széles közönség előtt bemutatkozhassanak. A látogatók mélyreható és átfogó információkhoz juthatnak a legfrissebb fejlesztésekről, trendekről, szolgáltatásokról és termékekről az érintett területekről.

A kiállításról bővebb információ: https://www.agrokomplex.sk/

Ha pedig más kiállítás is érdekli: komoly szervezés előzi meg az olaszországi Agrilevante mezőgazdasági expót és konferenciát, cikkünkben arról is kaphat információkat.

Czékus Mihály