fbpx

Kétszer ad, aki gyorsan ad – talajoltás a napraforgóban

Írta: - 2018 április 10.

A napraforgó termesztésében mindig a gyorsaság, a kellő időben elvégzett agrotechnikai beavatkozásokon múlik a siker, legyen szó a vetésről vagy akár a gyomirtásról. Az AGRO.bio ajánlatában szereplő BactoFil® B10 + KITEStart® Liquid NP és a BactoFil® B10 + TrichoMax technológiai csomag azt a segítséget adja meg a növénynek, amire elsősorban a vegetáció kezdetén szüksége van.

Napraforgó-talajoltó kezelések hatása a termésre (AGRO.bio Demo Farm Projekt, 2016–2017)

 

A talajoltó kezelések termésnövelő hatása minden esetben jelentős mértékű volt. A legjobb eredményt a demo farmjainkon az elmúlt két évben a BactoFil® B10 + KITEstart® + Amalgerol®, illetve a BactoFil® B10 + KITEstart® kezelések adták a kezeletlen kontrollhoz (100%) viszonyítva.

A kezelések kezdeti hatása kedvező körülmények és kellő mennyiségű, hozzáférhető tápanyag esetén a terméseredményben is jelentkezik. Ezt bizonyították a demo farmok által közölt hozamok is.
 
Az AGRO.bio termékpárjai kedvező hektárköltséggel kaphatók a 2018-as szezonban. A részletekkel és további technológiai információkkal kapcsolatban keresse területi szaktanácsadóinkat, vagy látogasson el honlapunkra (www.agrobio.hu)! Növelje a növénytermesztés biztonságát és őrizze meg talajainak termőképességét az AGRO.bio mikrobiológiai termékeinek használatával!

Szabó István
AGRO.bio

www.agrobio.hu