fbpx

KIS GÉPEKBEN NAGY SIKER!

Írta: Szerkesztőség - 2018 június 04.

A veszprémi telephelyű Royal-Kert Kft. mára már jól ismert szereplője a hazai mezőgazdasági- és kommunálisgép-piacnak.

ZOOMLION traktorok, GardenGo® munkaeszközök, Negri BIO ágaprítók és BICCHI pótkocsik importőre, márkakereskedése és szervize vagyunk.

2013-ban cégünk egy olyan traktorkínálatot alakított ki ügyfelei számára, ami az úgynevezett „kisüzemi” felhasználói kört érinti, akik számára megfelelő egy 25-50 lóerő teljesítményű, lehető legjobb ár-érték arányú erőgép. Mára bebizonyosodott, hogy erre a célra az egyik legjobb választás egy ZOOMLION traktor, melyből már több, mint 200 db teljesít jó szolgálatot elégedett ügyfeleinknél kommunális és mezőgazdasági területen.

Traktorainkhoz nagy választékban kínálunk adaptereket, melyeket közel öt éve, GardenGo® néven, sajátmárkás termékként hoztunk forgalomba. Ezek közül legnépszerűbbek a zöldterület-fenntartás, talajmegmunkálás, szállítás-anyagmozgatás és szálastakarmány-betakarítás eszközei, de ki tudunk szolgálni speciális igényeket is (pl., árokmaró, vonólap, lovaspálya előkészítő, gödörfúró stb.).

Az olasz gyártmányú Negri BIO ágaprító gépek mögött 30 éves gyártói tapasztalat áll, mely főként a kimagasló minőségben és megbízható működésben mutatkozik meg.

A Royal-Kert Kft. 2009. óta foglalkozik a Negri BIO forgalmazásával és szervizével, mely az eladott darabszám és a vevői elégedettség tükrében sikertörténet cégünk életében. Ágaprítógépeink többféle típusban és kivitelben érhetők el a Royal-Kert Kft-nél. Vevőink egyaránt választják mezőgazdasági és önkormányzati felhasználásra is.

A szintén olasz BICCHI 1960. óta gyárt professzionális mezőgazdasági eszközöket, melyek közül a Royal-Kert Kft. 2-4 tonna teherbírásig kínál hidraulikusan három oldalra billenthető, egytengelyes pótkocsikat, melyek speciális opciókkal is rendelhetők (pl. hátsó gabona ajtó, oldalfal magasító, hidraulikus fék stb.).

Megbízható és kedvező ár-érték arányú termékeink mellett színvonalas ügyfélszolgálatot és szakszerű szervizszolgáltatást biztosítunk megrendelőink részére.

Legyen az Ön gépe bárhol, számunkra a távolság nem akadály! Értékesítési és szervizhálózatunk az ország minden részéről elérhető, rugalmas megoldást kínál.

Iratkozzon fel Youtube-csatornánkra és kövessen bennünket Facebookon is!