Költségcsökkentés szigeteléssel!

Napjainkban, amikor a hagyományos energiahordozók alapanyagai (szén, nyers- olaj, földgáz) világméretekben kimerülőben vannak, és emiatt megdrágultak, az alternatív energiahordozók (nap, szél, biomassza) nagyobb arányú igénybevétele mellett is elengedhetetlenül fontos az élet minden területén olyan korszerű szigetelések alkalmazása, mely által az előbb említett energiákból kevesebb felhasználás is biztosítja mind az emberiség mind a haszonállatok komfortzónáját.

e többet hallunk a föld felmelegedésének katasztrofális következményeiről, mely elsősorban a foszilis energiák pazarló elégetése által következik be.

Az említett globális problémán túl nem elhanyagolandó körülmény a jelenlegi energiahordozók felhasználása miatti jelentős költség, melyet hasznosabb dolgokra is fordíthatnánk, vagy éppen ezen költségek megtakarítása az előállított termékek önköltségét csökkenthetné.

Erre adunk esélyt, amikor javasoljuk a két komponensű, szórt, zártcellás poliuretán szigetelőhab alkalmazását.

A hőszigetelési rendszerek tökéletesítése és akár korábban megépített létesítményeknél ennek utólagos alkalmazása eredményeként jelentős fűtési, illetve hűtési költség takarítható meg.

A szilárdulás után a keletkező cellákon a víz molekulái nem tudnak áthatolni.

Ezen túlmenően előnyős tulajdonságai:

– megfelelő méret esetén a rágcsálók és a rovarok nem károsítják

– lépésálló és mérettartó

– ellenáll üzemanyagoknak, ásványi olajoknak, hígítónak, higított savaknak és agresszív környezetnek

Alkalmazás:

Az említett előnyös tulajdonsági és széles körű alkalmazási lehetőségei miatt, ideálisan használható mezőgazdasági épületek szigetelésére, de ipari csarnokok, hűtőházak, lakóépületek tetőterének építéskori és utólagos szigetelésére, mindez elérhető áron, gyors megtérüléssel.

7700 Mohács

tel: +3620/2035151

mail: csaba.nyilas@purtech.hu

www.purtech.hu

szigetelés