fbpx

Könnyen átszerelhető RTK-s robotpilóta rendszer, AKCIÓ!

Írta: - 2018 március 02.

Ajándék egy éves RTK+ előfizetéssel, hűségidő nélkül!

UniDrive RTK-s robotpilóta!       3 150 000Ft + áfa helyett 2 950 000Ft + áfa
UniDrive EGNOS-s robotpilóta! 1 950 000Ft + áfa
helyett 1 850 000Ft + áfa

– Univerzális, szinte bármilyen gépre felszerelhető

– Egyszerűen, kormánykerék cseréje nélkül átszerelhető másik gépekre

– Választható 0-18 cm (EGNOS) és ±2,5 cm (RTK) pontosság

– 2 hetes ingyenes próba lehetőség, kötöttségek nélkül

– Ajándék egy éves RTK előfizetés, hűségidő nélkül

– Komplett robotpilóta rendszer, kijelző terminállal együtt

– Egyedi részletfizetési lehetőség, 0% THM

Vitathatatlan, kézenfekvő előnyök

Az LD-Agro UniDrive automata kormányzás a traktor kezelőjének munkavégzését jóval kényelmesebbé teszi. Az átfedések és kihagyások nélküli munkavégzés 5-10% műtrágya, növényvédőszer és vetőmag megtakarítást eredményez. Automata kormányzással a művelőnyomokat is tökéletesen pontosan lehet egymáshoz képest felvenni, hogy a további munkaműveleteknél se keletkezzen átfedés/kihagyás. A robotpilóta rendszerrel jelentős területteljesítmény-növekedés, alacsonyabb gépköltség és kevesebb gázolaj-felhasználás érhető el. Az UniDrive robotpilóta rendszerrel 24 órás pontosság biztosított, változatlan munkaminőség mellett.

Szemed a pályán?

Míg a robotpilóta dolgozik, a traktor kezelője figyelmét az egyéb kezelőszervekre vagy fontos döntések meghozatalára fordíthatja. A robotpilóta terminál könnyed és logikus kezelhetősége segít lépést tartani a fejlett és modern technológiával. A robotpilóta rendszer az elérhető ±2,5 cm-es pontosságnak köszönhetően bárkiből a gazdaság legjobb és legpontosabb traktorvezetőjét varázsolja. Az automata kormányzás nem csak növeli a hatékonyságot és csökkenti a kezelő fáradságérzetét, a gép kopásait, de egy hosszabbra nyúlt fárasztó munkanap esetén is biztosítja, hogy az utolsó sor is ugyanolyan pontos legyen, mint a legelső.

Egy robotpilótát több gépen is használhat

Vásároljon UniDrive robotpilóta rendszert az egyik traktorához, és használja ugyanezt a többihez is! Amennyiben Ön rendelkezik egy UniDrive komplett robotpilóta rendszerrel és például van egy hidraulikus automata kormányzású, SteerReady, azaz automata kormányzásra előkészített traktora, a rendszert azon is használhatja. Így csupán egy átszerelő készletre, egy szabadraállító kódra és egy speciális kábelre van szüksége, hogy a hidraulikus SteerReady traktorán is tudja használni a robotpilóta rendszert. Az UniDrive elektromotort le sem kell szednie a helyéről, csupán az ECU vezérlőt, a GPS vevőt és a terminált kell egyszerűen a másik traktorára percek alatt áthelyeznie.

Az átszerelő készletekkel és az automata kormányzás variálhatóságával kapcsolatban keresse termék szakértő kollégáinkat, hogy a lehető legkedvezőbb összeállítást tudjuk biztosítani a gazdasága számára, függetlenül a gazdasága géptípusaitól!

Kisebb gazdaságokba lépésenként is bevezethető és a későbbiekben tovább fejleszthető robotpilóta rendszer

Az LD-Agro robotpilóta rendszert akár több lépésben is be lehet vezetni. Az alábbiakban a két leggyakoribb példa található, amivel az automata kormányzást a leghatékonyabban, több lépésben is be lehet vezetni.

Robotpilóta verzió „A”

Robotpilóta verzió „B”

1, GPS-es sorvezető (Mg Navigátor V2, LineGuide 800, LineGuide 1000)

1, Komplett UniDrive robotpilóta rendszer, GeoD10 GPS vevővel 0-18 cm-es EGNOS pontossággal

2, UniDrive robotpilóta, GeoD10 GPS vevő 0-18 cm-es EGNOS pontossággal

2, RTK-s ±2,5 cm pontosság

3, GeoD20 RTK-s GPS vevő ±2,5 cm pontossággal

3, Automata szakaszoló berendezés

4, Automata szakaszoló berendezés

Az ajánlat kizárólag a készlet erejéig, illetve 2018.03.30-ig érvényes!

http://www.agrogazda.hu/sorvezeto_es_teruletmero/

Agrogazda.hu Mérőműszerek Kft.
WEB: www.agrogazda.hu
e-mail: [email protected]
Tel.: 70/342-3887, 70/618-6220