fbpx

Melyik munkaművelethez milyen LD-Agro sorvezető GPS-t érdemes választani a munkavégzés pontosabbá tételéhez?

Írta: - 2018 március 02.

Mg Navigator V1 + Geo X1 GPS vevő

– Javasolt felhasználás: műtrágyázás

– Funkciók: sorvezetés, területmérés, táblaadat mentés

– Készüléktől elvárható pontosság: 0-30 cm, másodpercenként 1x-i frissítés.

Belépő árú GPS-es sorvezető készülék, melyet a legtöbb kis gazdálkodó választja. Nagy, 7”-os kijelzője, pontossága, hasznos funkciói miatt az átlagos sorvezető készülékekhez képest egy kategóriával magasabb színvonalat képvisel.

Mg Navigator V2 + GeoX4 GPS vevő

– Javasolt felhasználás: műtrágyázás, növényvédelem

– Funkciók: sorvezetés, területmérés, táblaadat mentés, virtuális szakaszolás

– Készüléktől elvárható pontosság: 0-25 cm, másodpercenként 4x-i frissítés.

A legkeresettebb és legtöbbször értékesített sorvezető készülék. Másodperenként 4x-i jelfrissítése a gyors fordulókat és a gyors sorra találást is megkönnyíti. Virtuális szakaszolás funkciója kijelzi a kezelt területeket, a szakaszok elzárását könnyedén el lehet végezni.

 

LineGuide 800 + EPS GPS vevő

– Javasolt felhasználás: műtrágyázás, növényvédelem, talajmunka

– Funkciók: sorvezetés, területmérés, táblaadat mentés, virtuális szakaszolás, kibővített statisztikai adatok, robotpilóta fejleszthetőség, automata szakaszolás fejleszthetőség

– Készüléktől elvárható pontosság: 0-18 cm, másodpercenként 10x-i frissítés.

Az LD-Agro termékcsalád legmegbízhatóbb típusa. Kimondottan mezőgazdasági felhasználásra kifejlesztett igen nagy pontosságú GPS vevő. 8”-os, nagy, jól látható kijelző. Remek szoftveres funkciók és fejleszthetőségi lehetőségek.

LD-Agro LineGuide 1000 + EPS GPS vevő

Az 1000-es készülék több év innovációs fejlesztéseként született. Megnövelt memória és processzor teljesítménye példa nélküli gyorsasággal végzi a számítási feladatokat. A teljes egészében csepp- és porálló készülék már extrém körülmények között is bizonyított. A vékony kávájú készülékház és a gumírozott, kellemes tapintású borítás teljesen egyedi megjelenést kölcsönöz számára. Az 1000-es modern designja letisztultságot sugároz. Az előlap egyetlen nagy felbontású 10”-os érintő kijelzőből áll, keskeny burkolattal, hogy óriási mérete ellenére se takarjon ki sokat a látómezőből. Működése és szoftveres kezelhetősége annak ellenére is rendkívül egyszerű, hogy a LineGuide 1000-es készülékben az elérhető összes szoftveres funkció megtalálható.

LD-Agro UniDrive robotpilóta

– Javasolt felhasználás: nagy pontosságú vetés, sorközművelés, stb.

– Funkciók: automata kormányzás, egyszerű átszerelhetőség

– Készüléktől elvárható pontosság: +/- 2,5 cm RTK előfizetéssel, 0-18 cm-es pontosság ingyenes műhold jelekkel

Az LD-Agro UniDrive a traktor kezelőjének munkavégzését jóval kényelmesebbé teszi. Az átfedések és kihagyások nélküli munkavégzésen kívül a robotpilóta rendszerrel jelentős területteljesítmény növekedés, alacsonyabb gépköltség és kevesebb gázolaj-felhasználás érhető el. Az UniDrive rendszerrel 24 órás pontosság biztosított, változatlan munkaminőség mellett, hogy az utolsó sor is ugyanolyan pontos legyen, mint a legelső. A kisebb gazdaságokba lépésenként is bevezethető és a későbbiekben továbbfejleszthető rendszer.

http://www.agrogazda.hu/sorvezeto_es_teruletmero/

Agrogazda.hu Mérőműszerek Kft.
www.agrogazda.hu