fbpx

…már több mint 25 éve a gazdák megbízható partnere

Írta: - 2018 január 25.

A HABI Kft-nél a legfontosabbnak tartjuk a tisztességet, termékeink minőségét és a megfelelő tájékoztatást. Kínálatunkban komplett mezőgazdasági munkagépek, eredeti, gyári és utángyártott erőgép és munkagép alkatrészek is elérhetők, nálunk az eredeti, gyári termékeken megtalálhatók az eredetiséget igazoló jelzések.

2008-ban a vevői igények még magasabb színvonalon történő kiszolgálása érdekében létrehoztuk saját kereskedelmi márkánkat HBR néven. A HBR alkatrészek garantáltan megfelelnek a legmagasabb gyártói minőségnek, ehhez folyamatosan versenyképes árakat biztosítunk. Csak azokkal a gyártókkal kötünk szerződést, akik vállalják, hogy a termékeket egyesével alávetik minőségellenőrzésnek, kizárólag a hibátlan darabok kaphatják meg a minőséget jelképező hologramos HBR matricát. Büszkék vagyunk HBR termékeinkre, nagy figyelmet fordítunk a termékcsalád fejlesztésére. Jelenleg több mint 300 fajta, készletről azonnal elérhető HBR terméket tartunk nyilván, és a közeljövőben is ennyi vár bevezetésre.

A vevői visszajelzések alapján folyamatosan fejlesztjük a jelenleg az ország 21 pontján elérhető szaküzlethálózatunkat, ahol szakértő kollégáink több ezer azonnal elérhető cikkből álló raktárkészlettel és egyedi igények esetén is szakértő szakmai tanácsadással várják Önt! Találkozzunk 2018. január 24-27. között az AGROmashEXPO C pavilon A1 standján, ahol ajándékokkal, akciókkal, szaktanácsadással várjuk Önt!

További információkért, termékeink és szaküzleteink részletes listájáért látogasson el weboldalunkra, webáruházunkba és csatlakozzon Facebook közösségünkhöz!
Központi elérhetőségek:
Tel.: +36 77 426 335
E-mail: [email protected]

http://www.habi.hu   webaruhaz.habi.hu  facebook.com/habikft