fbpx

Másoljuk le az esővíz pozitív tulajdonságait

Írta: Szerkesztőség - 2011 április 26.

Esővíz az éltető csoda. Ahol a környezet nem szennyezett, a lakosság ívásra is felhasználja. Az állatok is a természetes vizeket részesítik előnyben a csapvízzel szemben, elég őket megfigyelni. Az esővíz oldott oxigén tartalma 80-105% közötti, pH-értéke enyhén lúgos, 7,0-7,5 közötti.

Energetizált, mert a felhőkből a földre hullva mozgásban volt, metszette a föld mágneses- és egyéb erővonalait.

Az erővonal metszés, a természetes indukció, adja az energetizáló hatást.

Az élő világ az evolúció során, mindig magas oxigén tartalmú, enyhén lúgos és energetizált víz környezetében fejlődött.

Ivóvize mindig patakokból, folyókból, és nyílt felszínű ásott kutakból származott.

Az évezredek alatt ehhez szokott, szoktunk hozzá.

Ennek hiánya az ember, az állatok és a növények megbetegedéséhez, fizikai állapotuk romláshoz vezet, melyet ma vegyszerekkel (gyógyszer) „gyógyítanak”, vagy költséges, kétes értékű beavatkozásokkal.

Most gyakorlatilag nulla ivóvizeink oldott oxigén tartalma, legfeljebb elvétve található 5-10%-os vagy ezt meghaladó oxigén tartalmú ivóvíz, az ásványvizekkel ugyanez a helyzet.

A vízvezetékek belső falán lerakódó szennyeződések, a vezetékekbe bekerülő minimális oxigén mennyiséget is lekötik, sőt további oxigént igényelne.

Megfigyeléseink szerint, már két hetes 50-100%-os oldott oxigén tartalmú, energetizált víz fogyasztása is látványos közérzet javulásokat eredményez.

Ez lényegileg egyezik a szarvasi Tessedik Sámuel Főiskolán végzett kísérletek eredményével, melyet már korábban az Agrárágazatban ismertettünk, illetve a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémián megfigyeltekkel.

Nincs más jó megoldás, mint visszatérni a természet rendjéhez.

Hogyan? Merül fel a kérdés. A természet csobogóit, vízeséseit, zubogóit „lemásolva”, de egyszerű, a háztartásokban is jól kezelhető, karbantartható módon, és elérhető áron.

Az eredmény: egészségesebb emberek, állatok, nagyobb zöldtömeget adó növények.

 

Piramis Energia Kft. (2049 Diósd, Szabadság út 31.)

Oláh Gábor

+36 30 934-8985

www.lappiramis.hu