fbpx

Új igazgatóval erősít a KWS magyarországi menedzsmentje

Írta: Szerkesztőség - 2020 december 04.

Az ügyvezető igazgatói pozíciót Szanyi István tölti be 2020. október 26-tól a KWS Magyarországnál. A kereskedelmi igazgatói feladatokat Pallós Mihály látja el.

„Bizonyosak vagyunk, hogy István érkezésével és tapasztalatával további közös sikerek felé vezetjük a KWS Magyarország vállalatát, mely 2019-ben ünnepelte 20 éves hazai fennállását” – nyilatkozta Pallós Mihály.

 

Szanyi_Istvan
Szanyi István, a KWS Magyarország Kft. új ügyvezető igazgatója (Fotó: KWS Magyarország)

 

Szanyi István elismert és nagy tapasztalattal rendelkező szereplője a vetőmagiparnak

Tapasztalatait nagy nemzetközi mezőgazdasági inputanyag-forgalmazó cégeknél szerezte végig járva a szakmai ranglétrát. A területi képviselői pozíciótól az ügyvezetői igazgatóig látott el különböző beosztásokat. Dolgozott Kelet-Közép-Európai régióvezetőként, vezetett nemzetközi portfólió és termékmenedzser csapatot később az Európai Sales Effectiveness területét irányította.

Szanyi István így fogalmazta meg a elképzeléseit, egyben üdvözölte a fiatalos és sikeres csapatot: „Jövőt vetni: célkitűzésem a KWS vállalati alapelveire és tradíciójára építve a magyarországi üzleti tevékenység sikeres folytatása és új célok meghatározása, amelyek középpontjában a termelők és partnereink sikere és elégedettsége áll. Lenyűgöző a KWS fiatal csapatának szakmai felkészültsége, elkötelezettsége és nyitottsága az új dolgok, innováció iránt. A KWS több fajra kiterjedő széles portfóliójával és innovatív új fajtáival a termelők meghatározó partnere kíván lenni a hatékony és fenntartható gazdálkodás területén.”

 

A kinevezett igazgató és a magyarországi menedzsment új területeket fog feltárni a cég jövőjében

Kiss Csaba a KWS Délkelet-Európai igazgatója elmondta: az igazgatóság biztos abban, hogy az új vezetővel a cég termékportfóliójában lévő teljes lehetőségek kiaknázására kerülnek, és új növekedési területek lesznek beazonosítva.

Forrás: KWS Magyarország, Sajtóközlemény