fbpx

Megjelent a Nufarm új termékkatalógusa

Írta: Szerkesztőség - 2019 december 03.

A 2019-es év is bővelkedett váratlan és szélsőséges időjárási fordulatokban, és hatékony növényvédő szerek nélkül még az eddigieknél is nagyobb kár érte volna a gazdákat. Pedig a veszély valós, hiszen előreláthatólag ismét több fontos hatóanyag forgalmazása megszűnik. Gondoljunk csak a klórpirifosz várható betiltására 2020 elejétől, ami újabb érvágást jelent majd a mezőgazdasági termelésben a neonikotinoidok eltűnése után.

A Nufarm Hungária Kft. ezen nehézségek ellenére is kitűnő évet zárt, hiszen az eddigi portfóliónk az akvizíciók eredményeként nagymértékben bővült, és ennek köszönhetően jóval a piaci átlag felett tudtunk növekedni. Területi képviselő csapatunk is gyarapodott annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban tudjuk segíteni a minket választó termelők munkáját.

Ugyanez a célunk a Nufarm növényvédelmi megoldások 2020 kiadványunkkal, amelyben idén is részletesen bemutatjuk a forgalmazott növényvédő szereket, valamint azokat a csomagajánlatokat, amelyek kedvező hektárköltséggel biztosítanak kimagasló hatékonyságot a növénytermesztők számára. A kijuttatástechnológia meghatározza a növényvédő szerek hatékonyságát, így a védekezés eredményességét. Ezért most is helyet biztosítottunk a permetezés technológiájával foglalkozó résznek, melyet az egyes termékekre vonatkozó konkrét ajánlásokkal egészítettünk ki.

 

A Nufarm új termékkatalógusa letölthető a képre kattintva.

Reméljük, hogy portfóliónk részletes bemutatása Önnek is segítséget jelent az éves növényvédelmi munkái megtervezésében, esetleges további kérdéseivel pedig kérjük, keresse területi képviselőinket!

 

Salamon György
ügyvezető

Nufarm Hungária Kft.
www.nufarm.hu