fbpx

… már több mint 25 éve a gazdák megbízható partnere

Írta: - 2018 április 12.

A gazdák igényeinek megfelelően márciusban megérkeztek az új munkagépek elérhető áron a HABI Kft. országos szaküzlethálózatába.

Tovább bővítettük palettánkat a gabonafélék fejtrágyázásához is szükséges műtrágyaszórókkal. A műtrágyaszórás gépi kiszolgálását segítik a HABI Kft. kiváló minőségű homlokrakodói és kanalai.

A tökéletes pontosságú szemenkénti vetéshez a HABI Kft.-nél biztosítjuk kiváló minőségű SPC vetőgépeinket és vetőgép-alkatrészeinket. A gyümölcsösökben permetezéshez ajánljuk függesztett és vontatott kertészeti permetezőinket, a gabonák tavaszi növényvédelméhez és a folyékony műtrágya kijuttatásához függesztett és vontatott szántóföldi permetezőinket. Mezőgazdasági gépek meghajtásához szükséges egyszerű és speciális kardántengelyek és kardántengely alkatrészek kiemelkedően széles választéka rendkívül kedvező áron elérhető szaküzlethálózatunkban és webáruházunkban is. Próbálja ki kedvező áron kapható, messzebbre és nagyobb fényerővel világító, hosszabb élettartamú ledes munkalámpáinkat is, melyek számos kivitelben megtalálhatók kínálatunkban. Szakértő értékesítő kollégáink az ország 21 pontján, több ezer azonnal elérhető cikkből álló árukészlettel várják Önt. Egyedi igények esetén is rendkívül rövid határidővel biztosítják a szükséges alkatrészeket. Hamarosan nyíló új szaküzleteink zökkenőmentes kiszolgálása érdekében folyamatosan várunk különböző feladatkörök betöltésére új munkatársakat az ország minden területén.

Keresse állásajánlatainkat a http://www.habi.hu/index.php/allasok címen!

További információkért, termékeink és szaküzleteink részletes listájáért látogasson el weboldalunkra, webáruházunkba, és csatlakozzon Facebook közösségünkhöz!

Központi elérhetőségek:
Tel.: +36 77 426 335
E-mail: [email protected]
webaruhaz.habi.hu
facebook.com/habikft