fbpx

Indulhat a tavaszi nagytakarítás

Írta: - 2018 április 05.

A NILFISK 110 éves múltjával a világ vezető beszállítója a professzionális takarító termékeknek és szolgáltatásoknak. A magyarországi tisztítás-technológia iparág piacán közel 20 éve van jelen a Nilfisk Kereskedelmi Kft. Minden igényt kielégítő termékportfóliót kínálunk az ipar, mezőgazdaság számára egyaránt több másik szegmens mellett (egészségügy, oktatás, vendéglátóipar, kereskedelem,  stb.)

Fontosnak tartjuk, hogy országos szinten mindenhova eljussanak a termékeink, ebben különösen nagy szerepük van viszonteladóinknak. Egyik legrégebbi és legjelentősebb viszonteladó partnerünk a Maxter Clean Kft., melynek ügyvezető igazgatója, Jávorszki Csaba válaszolt néhány kérdésünkre azzal kapcsolatban, hogy miért tartják fontosnak, hogy megbízható minőségű, professzionális tisztítóberendezéseket használatát a mezőgazdaságban, és miért tartják kiváló választásnak a NILFISK termékeit.

Mikor alakult meg a MAXTER CLEAN KFT.? Mi a fő profiljuk?

Vállalkozásunk 2001-ben alakult. Fő profilunk: ipari tisztítás-technológiai berendezések forgalmazása és szervizelése. A teljes körű szervizelés mellett az általunk forgalmazott berendezésekhez alkatrészeket és tartozékokat, valamint környezetbarát tisztító- és ápolószereket is értékesítünk.

Mit gondol arról, hogy a géppel végzett munkafolyamatokkal időt és pénzt takaríthatnak meg a vállalatok? Ön szerint miért fontos, hogy az agrárszektorban minél jobban elterjedjen a tisztítóberendezések használata?

Az ipari területen alkalmazástól függően, igény szerint választhatnak a partnereink a különféle teljesítményű és különböző kategóriájú berendezések közül. A gépekkel gyorsabb és hatékonyabb eredményt tudnak elérni a tisztítás terén, így időt és pénzt takaríthatnak meg a vállalkozások.

A mezőgazdaságot mennyire érintik szigorú higiéniai előírások, szabályok?

Cégünk állattartó telepekkel áll kapcsolatban, ahol szigorú működési szabályokat betartva, 72 órás állategészségügyi várakozási idő elteltével van lehetőség a berendezések szervizelésére.

Milyen típusú takarító berendezéseket ajánlana a mezőgazdasági vállalatok képviselőinek?

A berendezés használati idejét és alkalmazási területét figyelembe véve a mezőgazdasági cégeknek közép- és prémium kategóriás hideg- és meleg vizes magasnyomású tisztítóberendezéseket (pl. Nilfisk MC6P, MC7P, MH7P) ajánlunk.

Miért ajánlja a NILFISK termékeit?

A Nilfisk termékeinek jelentős része Magyarországon, a Nilfisk gyáraiban készülnek, erősítve ezzel a magyar gazdaságot.

Nilfisk Kereskedelmi Kft.
2310 Szigetszentmiklós-Lakihegy,
II. Rákóczi Ferenc út 10.
Tel.: +24/507-450
E-mail: [email protected]
www.nilfisk.com