Megújult a LIMAGRAIN, Megújul a TERMŐFÖLD

Írta: Szerkesztőség - 2013 december 17.

A 2014-es évre olyan új, tavaszi vetésű hibridekkel találkozhat, melyek megfelelnek a modern technológiai és gazdasági követelményeknek, valamint a gazdálkodók és az ipari felhasználók specifikus igényeinek.

Mindenek előtt figyelünk a hozamra, a növények betegségekkel és kártevőkkel szembeni ellenállóságára és az éghajlati jellegzetességekre.

Azon túl, hogy kukorica hibridjeink jól alkalmazkodnak a szélsőséges időjáráshoz, az LG kukoricák a tudomány ígéretes alkotásai is egyben, melyeket a stressz tűrő képesség mellett a kimagasló terméshozam és a jövedelmezőség jellemez.

Mi következik mindebből? Ha kukorica, akkor keresse az új LG hibrideket, új lehetőségekkel, és a már jól bevált, népszerű hibridjeinket.

A nemesítés ígéretes alkotásai

 

 

 

LG 30.369 Limanova FAO 370

Megjelenésében átlagos hibrid, sokkal inkább, a termőképességével emelkedik ki versenytársai közül. Fejlesztési kísérletekben mind a kedvező, mind a stresszes termőhelyeken szisztematikusan a koraiak átlagánál nagyobb termést produkált.

LG 30.440 FAO 440

Kiváló termőképességű, a termésstabilitást és a gazdaságosságot ötvöző új generációs hibrid. Különösen intenzív körülmények között jelentős a terméstöbblete, de szerényebb feltételek esetén is átlag feletti eredményeket produkált.

LG 30.430 FAO 430

Új típusú hibrid a középérésű csoport elején. Középmagas növésű, csőkötése közepesen magas. Fokozatosan lehajló, zömök csövein 18, nem ritkán 20 szemsor található. Alkalmazkodóképessége nagyon jó, szárazságban is kiegyenlített, stabilan teljesít.

 

A népszerűek!

LG 33.30 FAO 340

Üzemi eredményei, több száz termelő tapasztalatai évről-évre bizonyítják kiváló termésbiztonságát, nagyon jó termőképességét! Nagyon jó alkalmazkodóképessége következtében igazán biztonságos és gazdaságos hibrid.

LG 33.50 FAO 350

Kézzelfogható előnyöket nyújt a legkeresettebb éréscsoportban. Kiváló termés stabilitásának, jó alkalmazkodóképességének és stressz tűrésének köszönhetően, egyre népszerűbb.

LG 33.95 FAO 390

Bőségesen megtérül, ha kiszolgálják az igényeit, ezért az intenzív termesztést folytató gazdálkodóknak jó termőhelyi adottságok közé ajánljuk.

 

A tejfakasztó

LG 34.90 LGAN FAO 480

Kiváló beltartalmi mutatókkal rendelkező, a minőségi takarmányozás alapjait megteremtő, kitűnő zöld termésű silókukorica. A teljes növény emészthetősége kiváló, így nagy energia tartalmú, kiválóan hasznosuló szilázs készítését teszi lehetővé.

CL napraforgó hibridjeink a gyommentes életre teremnek, a versenytársaiknál jobban tolerálják az állománykezelést és nincs stressz reakciójuk, az úgynevezett yellow flash. Mi több, kiemelkedő terméshozammal, magas olajtartalommal és kiváló betegség-ellenállósággal rendelkeznek. Ezért ha napraforgó, akkor Limagrain. A jó döntés pusztán ennyi.

A gyommentes technológia éllovasai!

LG 56.33 CL korai

Termőképessége és termésbiztonsága is egyaránt kiváló. Eltérő termőhelyi adottságoknál is eredményesen és biztonságosan termeszthető.

LG 56.58 CL középérésű

Kiegyensúlyozott teljesítményét a köztermesztésben már évek óta bizonyítja. A speciális gyomirtási technológia alkalmazásával növeli a termesztés biztonságát, emeli az üzemi átlagot! Peronoszpóra rezisztens, szádor toleráns.

Annak érdekében, hogy Ön meg tudjon felelni az új kihívásoknak és kielégíthesse az állandóan növekvő igényeket, növelnie kell a hozamot, és magas hozzáadott értéket képviselő termékeket kell biztosítania a fogyasztóknak.

Keresse Az LG vetőmagokat kollégáinknál és megújult weboldalunkon is!

www.lgseeds.hu