fbpx

Memir Hungaria Kft.

Írta: Szerkesztőség - 2014 április 10.

Kovács István 24 évig volt a vállalkozás felelős vezetője és elsőszámú tervező mérnöke is egyben. Kitartó munkája eredményeként, mára már a gyártó cég egyedüli tulajdonosa és működtetője a Kovács család.

Idén márciusban ünnepli vállalkozásunk a 25. jubileumát.

25 éve szállítunk folyamatosan többségében mezőgazdasági gépalkatrészeket, gépeket, géprészeket belföldre és Európa különböző országaiba egyaránt. Hazai piacon többek között Magyarország egyik vezető pótkocsi gyártó cégének vagyunk beszállítói hosszú évek óta.

Referenciával rendelkezünk többek között Németországban, Ausztriában, Hollandiában és Szlovákiában valamint Lengyelországban is.

Alkatrészeink több ezres-tízezres darabszámban kerültek kiszállításra partnereinkhez, reklamáció nélkül.

Mára már megtanultuk, hogy a kiegyensúlyozott működés feltételei maga a „csapat”, a kiváló partnerkapcsolatok, a lehető legjobb minőségű áru legyártása, szállítása rövid határidővel, a lehető legelőnyösebb áron.

Minden megkeresés fontos a számunkra, a hazai kisebb darabszámra vonatkozó megkeresés éppúgy, mint a nagyobb darabszámban rendelő külföldi partnereké.

Vállalkozásunk fő profilja a gyártás és fejlesztés, ezért raktárkészletről csak a már meglévő keret-szerződéssel rendelkező partnereinknek tudunk, azonnali szállítást biztosítani kis és nagy tételben egyaránt. A gyártási folyamat nagyobb darabszám esetén több időt vesz igénybe, melyet nemcsak a saját gyártókapacitás, hanem a beszállítók és egyéb más, előre nem behatárolható körülmények is befolyásolhatnak. Árainkat mindig egyedi ajánlat formájában képezzük, több feltétel figyelembevételével (alapanyagár, mindenkori árfolyam, …) – ezért kérjük, hogy feltétlenül keressen meg bennünket ajánlatkéréssel, akár 1-2 db akár több 100-1000-10000 db az igény.

25 év tapasztalata, tudása áll mögöttünk. Mi már bizonyítottunk!

Készek vagyunk, más termékkörben is termékfejlesztési és kereskedelmi együttműködésre.

Lendületünk töretlen, folyamatosan keressük, kutatjuk az új kihívásokat, partnereket. Terveink között szerepel új üzletág(ak) és egyben termékkör bevezetése is.

Tiszteljen meg bennünket bizalmával, keressen meg bennünket!

Tisztelettel: Memir Hungaria Kft.