fbpx

Mindent javítunk, ami hidraulikusan működik!

Írta: Szerkesztőség - 2011 szeptember 20.

A mezőgazdasági gépek élettartama rendszeres karbantartással jelentősen meghosszabbítható. Meghatározott óraszámnál olajcsere szükséges, az olajminőség, olajszint, valamint olajhőmérséklet, a szívó- és visszafolyó-ági szűrők állapotának éves ellenőrzése közben pedig a kisebb hibák, apróbb üzemzavarok, olajfolyások időben felfedezhetők.

Az ellenőrzés során kiderül, hogy az olajfolyás tömítéscserével egyszerűen megszüntethető, de előfordul, hogy valamelyik főelem sérült, ilyenkor cső, rúd esetleg vezetőhüvely és dugattyú csere indokolt.

Néha nem a henger okozza a problémát, hanem a talp, ill. rúdfej csapágy, mely kenés hiányában rozsdásodik, berág, deformálódik.

Ilyenkor a komplett, új rúdvég készítése elkerülhetetlen, esetleg csapágycsere szükségszerű.

A teleszkóphenger problémák általában tömítéscsere révén megszüntethetők.

Kopott, vagy karcos tagok egyedi gyártású cseréje, javítása költséges, anyagilag nem éri meg.

Az elemek száma, átmérője, hossza, (lökethossz), csapátmérő, csap elhelyezkedése, gömbátmérő ismeretében a típus könnyedén beazonosítható, kiváltható, vagy ugyanaz a munkahenger is beszerezhető.

A hengereket működtető kézi és elektromos útváltók meghibásodása esetén, hacsak nem csupán tömítéscseréről van szó, azonnal kiválthatók raktáron készletezett szelepekkel, egy elemestől a hat-hét tagosig bezárólag.

Útváltók valamennyi szelepkombinációban, rugós és reteszelt kivitelben rendelkezésre állnak, melyek akár összefűzhetők és tetszőlegesen tovább bővíthetők.

Mágneses útváltók valamennyi feszültségviszonyra kaphatók.

A GIMEX-Hidraulika Kft. tizennyolc év szakmai gyakorlat birtokában vállalja mezőgazdasági, építőipari, talaj előkészítő, földmunka, betakarító, kaszáló és bálázó gépek, eke, borona, permetező és kombájn hidraulikák, vontatók, pótkocsi, szállító és munkagépek, kommunális járművek, mutatványos és egyéb eszközök hidraulikus problémáinak gyors és szakszerű orvoslását.

Helyszíni hidroteszteres diagnosztizálás, illetve javítás rövid határidővel.

Munkahenger alapanyagok, tömítések raktárról. Gyorsaság, minőségi garancia a felújított tételekre és új hengerekre egyaránt.

Nagynyomású hidraulikatömlő készítés és szabványos tömítéscsere a helyszínen megvárható.

 

GIMEX-Hidraulika Kft., Győr

www.gimex.hu