Minőség, elérhető áron

Írta: Szerkesztőség - 2012 szeptember 07.

A fenti mottó meghatározza a forgalmazott és gyártott gépek körét, minőségét, árfekvését, felszereltségét és a hozzá kapcsolódó piaci megjelenést. Ehhez kapcsolódnia kell a „ VEVŐ” olyan szintű  minőségű kiszolgálásának, amely törekszik a legjobb értékesítési feltételek elérésére, de nem engedi meg azt, hogy – ezért az árért csak gyenge minőséget lehet adni –  meg lehet és meg kell találni azt az értékesítendő csomagot, amely megfelel a címben leírt mottónak.

Cégünk hosszútávon felgyülemlett tapasztalatait felhasználva állította össze ezen feltételeknek megfelelő kínálatát, mely egyrészről áll a forgalmazott gépekből, másrészről a gyártott eszközökből.

 

Branson traktorok

A BRANSON TRACTORS egy USA-beli cég, amely ott értékesíti kiváló minőségű, megbízható termékeit, így az USA-ban több mint 200 kereskedő forgalmazza a traktorokat.

Európa jelentősebb államaiban is kiépült a kereskedői hálózat.

A traktorok alaptípusait és a motorokat a világszínvonalú gyártóbázissal rendelkező KUKJE Machinery Dél-Koreai cég gyártja, amely az 1968-ban történt alapítása óta folyamatos fejlesztés eredményeképpen birtokában van a legmodernebb gyártás technológiának, valamint az ezt dokumentáló minősítéseknek.

A KUKJE Machinery gyártási minőségére jellemző, hogy a traktorokban lévő motorokat a Cummins motorgyártó cég sajátjaként forgalmazza kategóriájában.

A kiváló gyártói minőséget elismeri a JOHN Deer is, melynek jelentős beszállítója a Kukje Machinery. Németországban évi közel 500 db Branson traktor kerül értékesítésre.

 

letolokocsi

 

Magyarországon az elmúlt évben kezdődött meg a forgalmazás, és a traktorok sikerét jelzi a jelentős eladott mennyiség, így megtalálhatóak az ország minden részében, Szegedtől Kaposvárig, Záhonytól Budapestig, Miskolctól Győrig.

Ezt elősegíti az országos értékesítési és szerviz hálózat.

A következő lapon látható a típus választék, amely 3 fő csoportot képvisel így a 21-24- 28LE, majd a 30-40-47-55 LE,  végül a 66- 78 LE, itt megjegyezzük hogy már gyártás alatt van a 93 LE-s változat, mely hamarosan elérhető lesz.

IGJ típusú Pótkocsik

Az IGJ a hagyományos pótkocsik több évi forgalmazása után 1994-től meglévő gépgyártási kapacitásra alapozva elkezdte egy új irányvonalat képviselő pótkocsi család gyártását.

A gyártmány fejlesztés során alapvető célunk a lehető legjobb kihasználhatóság biztosítása volt, ennek megfelelően ugyanazon alvázra tehető többfajta billenő felépítményt gyártunk (hagyományos 4 hengeres, ill. kombinált trágyaszóró, bála-, vagy rönkszállító plató, valamint tudunk szállítani trágyalé kezelő tartályt).

A mezőgazdasági szállítási feladatok a pótkocsik több fajtáját igénylik, attól függően milyen a szállítandó áruk jellege, nagysága, térfogata, lerakás, ürítés módja, a vontató traktor nagysága, valamint a szállítási távolság.

 

A Farmer típusok egyszerű-, könnyű kivitelűek, amelyek önkormányzatok, kisüzemek, szőlészetek, Kommunális cégek igényeinek felelnek meg.

Az Agro sorozat nehézkivitelű strapabíró típusokat jelöl.

Jellemző a nagy teherbírás, melyhez nagy befogadó képesség társul, általában erősített oldallal készülnek, többnyire zárt teknő rendszerű kivitelben, automata-, vagy hidraulikus hátsó ajtóval, futóművük miatt egyaránt alkalmasak nehéz terepen való közlekedésre és távolsági szállításra is.

A sorozatban megtalálhatók tandem, tridem, valamint két-, vagy három tengelyes forgózsámolyos kivitelek is.

Maximális teherbírás műszakilag 30 t lehet.

Ide tartoznak a nagy befogadóképességű bálaszállítók is./ Az Agro TSZ trágyaszóró sorozat az agro sorozat alvázainak felhasználásával került kifejlesztésre a trágyaszóró típus család, amely csere felépítményként is használható, így széles választékot tudunk kínálni teherbírás tekintetében 3-25 t között.

Szórószerkezet szempontjából lehet hagyományos 4 oszlopos, függőleges kialakítás, mely csiga vonalas maró-, szóró hengerekkel kerül szerelésre.

Készülhetnek kombinált kialakítással is, melynél vízszintes maró-, bontó hengerek végzik a kiszórandó anyag darabolását, előkészítését, a függőleges tengelyű dobótárcsák pedig a kiszórást.

Sokoldalúan használhatóak, kiszórható velük a hagyományos istálló trágyán kívül hígtrágya, mésziszap, komposzt, stb.

Komposzt készítéséhez, kezeléséhez, forgatásához tudunk szállítani különböző nagyságú gépeket.

IGJ ERD Erdészeti Pótkocsik az erdészeti szállítási feladatok kiszolgálásához alkalmazhatóak, 7,5 és 10,5 t teherbírással rendelkező alap típusok,

felszerelhetőek különböző típusú hidraulikus rakodó karral, illetve hasított fa szállító felépítménnyel, vagy apríték szállító felépítménnyel.

Munkagépek

Vevőink teljes körű kiszolgálása érdekében forgalmazzuk a mezőgazdasági erőgépek munkagépeit, munkaeszközeit. (pl. szárzúzók, permetezők, fűnyírók, műtrágyaszórók, altalajlazítók, stb.)

Aktuális kínálatunkról honlapunkon tájékozódhat.

 

 

Kommunális eszközök

Cégünk kínálatát szélesítettük a világhírű KUBOTA cég gyártmányainak kínálatával

(fűnyírók, ipari fűnyírók, kompakt traktorok, nagy traktorok).

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Bábolnai Gazdanapokon az F/205.

standon, a központi bemutató téren.

A kiállítás után látogassa meg honlapunkat a www.igj.hu vagy a www.bransontraktor.hu oldalon.

IGJ Járműgyártás

9082 Nyúl, Incső u.11/a.

Tel.: 20/226-0546, 30/361-4616

Tel/fax: 96/364-063

E-mail: [email protected]