MKB Pénzügyi Csoport számára kiemelten a magyar agrárium

Írta: Csomor Zsolt - 2019 május 31.

20 ezer látogatója volt a Mezőfalván megrendezett III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-nak, ahol az MKB Bank az MKB-Euroleasinggel és a MEGFOSZ-szal (Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségével) közös standdal vett részt.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szervezésében megvalósuló esemény monumentalitását jól mutatják a számok: 60 hektáron megvalósuló eseményen idén több mint 150 kiállító mutatta be mezőgazdasági gépeit, eszközeit, termékeit és szolgáltatásait a gazdálkodóknak.

Az MKB Pénzügyi Csoport számára kiemelten fontos a magyar agrárium jelene és jövője, ezért időről-időre kulcsfontosságú számukra, hogy részt vegyenek a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow rendezvényen, tudatta sajtóközleményben dr. Balog Ádám, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója.

Az MKB Agrárpartner a gazdálkodók igényei szerint kialakított pénzügyi szolgáltatásokkal támogatja a magyar agrárium fejlődését. Büszkék a MEGFOSZ-szal több éve tartó sikeres együttműködésre, s hogy ismét közösen tudták bemutatni eredményeiket és erős elkötelezettségüket a hazai mezőgazdaság és a gazdák jövője mellett.