fbpx

Az irányítási és szervezési feladatok egy felületen a PrecZone-ban

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 május 14.

Az irányítási és szervezési feladatok egy felületen a PrecZone-ban – MyJohnDeere Operations Center

A KITE Zrt. elkötelezett híve a hazai mezőgazdaság legújabb és legfejlettebb technológiával történő kiszolgálásának. Olyan világszintű gyártókkal és fejlesztő központokkal tart kapcsolatot, melyek a legmodernebb termesztési megoldásokat képesek a magyar gazdák számára szállítani.  A John Deere már több mint egy évszázada vallja ugyanezeket az elveket. Az amerikai farmerek ma már a mindennapjaik során, készség szinten használják azokat a digitális eszközöket, melyeket a KITE Zrt. a magyar gazdák számára is elérhetővé tett az új PGR rendszer elindításakor. A MyJohnDeere Operations Center alkalmazása könnyebbé teszi a mindennapi feladatok elvégzését a földeken. Hogy ez Önnek miért lehet jövedelmező? Olvasson tovább és elmondjuk!

 

Időt takaríthat meg

Tervezze meg előre a munkáját és küldje el a feladat adatait közvetlenül az egyes gépekre. Nincsenek késedelmes helyszíni beállítások és nincsenek tévedések félreértés vagy információhiány miatt.

 

Nyomon követheti a feladatokat

A vetés már befejeződött és a gép úton van a következő szántóföldre? Az Operations Center alkalmazás segítségével közel valós időben ellenőrizheti gépeit, több ezer telefonhívást spórolhat meg és ezáltal plusz időt szabadít fel a fontosabb feladatokhoz.

 

 

Menedzselheti a gépeit

Hol vannak a gépek és készen állnak-e a munkára? A legfontosabb kérdés egy munkafolyamat elindításakor. Az Operations Center alkalmazás megmutatja az egyes gépek helyét, a kapcsolódó előzményeket és a gépek aktuális üzemanyagszintjét, valamint az aktív diagnosztikai riasztási kódokat, melyekkel a szerviz válik egyszerűbbé.

 

Elemezheti a parcellákat azonnal

Vajon az új búzafajta jobb hozamot eredményez? Hogyan hasonlíthatom össze az egyes szántóföldek terméseredményeit? Önben is felmerültek már ezek a kérdések? Az Operations Center alkalmazásban ott vannak a válaszok. Automatikusan rendezi és megjeleníti az összes szántóföldi információt, illetve terméseredményt, így minden eddiginél könnyebben hozhat tényalapú döntéseket.

 

MyJohnDeere
Az Operations Center alkalmazás segítségével közel valós időben ellenőrizheti gépeit

 

Adatokat küldhet vezeték nélkül

Nem kell többé memóriakártyát használnia ahhoz, hogy elmentse a gépei adatait. A dokumentációs adatok mostantól vezeték nélkül automatikusan továbbításra kerülnek az Operations Centerbe, szinte valós időben – még a nem John Deere márkájú ISOBUS munkagépek esetén is. Megkönnyíti a dokumentálást USB adathordozó nélkül.

 

Hozzon okosabb döntéseket!

A szántóföldek terméseredményeit összehasonlíthatja egy szűrő funkció segítségével, hogy megalapozottabb döntéseket hozhasson a jövő évi tervezésre vonatkozóan. Így azonnal választ kaphat az olyan kérdésekre, hogy milyen hatékony volt a legutóbbi nitrogénes műtrágyázás, hogy hatásos volt-e az új vegyszeres kezelés, és, hogy az új vetőmagfajta jobban teljesített-e, mint az előző évben.

 

Felkeltettük érdeklődését?

Keresse területileg illetékes precíziós szaktanácsadóinkat bizalommal. Elérhetőségüket megtalálhatja a pgr.hu/kapcsolat oldalon.