fbpx

Nálunk közös A CÉL

Írta: - 2017 november 24.

Bármilyen mezőgazdasági tárolóról, csarnokról van szó, a Béker-Váz tapasztalt tervezői a gazdaságossági és hatékonysági szempontok maximális figyelembevételével már a tervasztalon garantálni képesek a beruházás sikerét.

Álmokból tervek

A céltudatos emberek tudják: minden álom megvalósítható, ha megfelelő körültekintéssel fogunk hozzá. Egy-egy beruházás sikere vagy kudarca sokszor már a tervezőasztalon eldől. A Béker-Váz Kft. éppen ezért nagy figyelmet fordít arra, hogy agytrösztje, a mérnöki gárda mindenkor a lehető legmagasabb szakmai színvonalat képviselje. A feladat legyen bár ipari csarnok, mezőgazdasági tároló, acélhíd, vagy akár egy úszómű, a Béker-Váz tapasztalt tervezői a gazdaságossági és hatékonysági szempontok maximális figyelembevételével már a tervasztalon garantálni képesek a beruházás sikerét.

A gazdaságosság és hatékonyság szempontjai mindig előtérben vannak a tervezés során

Tervekből anyag

Annak érdekében, hogy a megálmodott, gondosan megtervezett építőipari beruházás száz százalékig az elképzelések szerint valósuljon meg, a tervezés és a gyártás tökéletes összehangolására van szükség. Ennek legjobb módja az, ha a tevékenységek irányításának szálai egy kézben futnak össze. A Béker-Váz saját maga felügyeli a tervezést és a gyártást, így biztosítja a tervek és a gyártmány közötti maximális összhangot. Az acélszerkezetgyártó-üzemben tevékenykedő, lakatosok és minősített hegesztők munkáját számos rácsos tartószerkezet, egyedi tető, acélkorlát, illetve egyedi acéltermék dicséri.

A tervezés és a gyártás egy kézben fut össze, ez biztosítja a tökéletes összhangot

Anyagból épület

Természetesen a legjobb gyártmányt is „el lehet rontani” szakszerűtlen összeszereléssel, helytelen beépítéssel. Ennek elkerülése érdekében cégünk saját maga vezényli a kivitelezés folyamatait. A bonyolultabb szerkezeteket a gyárban próbaszereljük, a helyszíni csapat pedig a munka bármely pillanatában kapcsolatot tud teremteni akár a tervezőgárdával, akár a gyárral. Az egységesített vezetésnek és adminisztrációnak köszönhetően ilyenkor a cég minden erőforrása a helyszíni szerelők rendelkezésére áll, garantálva a hatékony, gazdaságos, határidőre történő munkavégzést.

A kivitelezést is a Béker-Váz Kft. szervezi meg

Épületből haszon

A Béker-Váz Kft. mérnöki gárdája – lévén maguk is üzletemberek – pontosan tudják, hogy egy üzleti céllal épült létesítmény bármilyen építészeti vagy technikai megoldásokat vonultat is fel, pontosan annyit ér, amennyi hasznot hoz a beruházónak. Üzleti filozófiánk alappillére éppen ezért megrendelőink gazdaságossági, megtérülési igényeinek folyamatos szem előtt tartása.


A tervezés és a kivitelezés során a legfontosabb szempont a megtérülés

Alapgondolatunk is arról árulkodik, hogy „Nálunk közös A CÉL”! Együttműködésünk az átadással nem ér véget; egyrészt azért, mert odafigyelünk megvalósult projektjeinkre, másrészt azért, mert az eddigi tapasztalatok alapján partnereink prosperáló cégek, ahol a beruházások meglehetős gyakorisággal követik egymást. Akik már építettek velünk, azok tudják, akik még nem, azok tapasztalják meg, hogy „Nálunk közös A CÉL”!

„A minőség még sokáig megmarad, amikor az árat már rég elfelejtették.”
(Harry Gordon Selfridge)

Blazsán Zsolt
ügyvezető
Mobil: + 36 20 311 46 01
Email: [email protected]

BÉKER-VÁZ KFT
H-4400 Nyíregyháza,
Mártírok tere 9 I. emelet.
Tel/Fax: + 36 42 785 169
Email: [email protected]

http://www.bekervaz.hu