fbpx

Nem véletlenül szeretik ezt a családi céget

Írta: - 2017 május 10.

Elkötelezettség, gyorsaság, nívó: ezt vállalja a jövőben is a Szakadáth-Gépker Kft.

A mezőgazdasági gépek iránti elkötelezettség és jártasság családi hagyományát folytatva alakult meg lassan egy évtizede a Szakadáth-Gépker Kft., amely a szálastakarmány-betakarító gépek mellett számos más terméket és szolgáltatást is kínál. Alapelvük szerint jó minőségű munkát csak jó minőségű gépekkel lehet végezni, és szezonban a gépeknek dolgozniuk kell, nem állhatnak napokig.

A gyors és hatékony kapcsolattartás és szerviz érdekében a cég Dunavecsen es Biharkeresztesen áll ügyfelei rendelkezésére. Ezt a 100% magyar tulajdonú vállalkozást, amely a megbízható szolgáltatási tevékenység révén vált a holland LELY gépgyártó magyarországi képviseletévé, az automata tejgazdasági berendezések mellett a szálastakarmány-betakarító gépek forgalmazójaként tartják számon a magyar gazdák. Az idei év slágereként említik a mostoha körülmények között is kiválóan helytálló LELY WELGER RP160V változókamrás körbálázó, melynek magyar nyelvű kezelő konzolján beállítható a bála átmérője, külön a lágymag és a külső réteg tömörsége, a hálóréteg mennyisége. A német gyártású bálázó további előnye, hogy a bálakamra ajtó zárása munkahenger mellett mechanikus biztosítású.

A LELY mellett a több elismert márka is megtalálható a kínálatukban, pl. a KERTITOX permetezők, OROS kombájn adapterek és az egyre népszerűbb, biztonságos URBAN ágaprítók is. A visszajelzések azt bizonyítják, a Szakadáth-Gépker szolgáltatásai és forgalmazott termékei a gazdák elégedettségét, sikerét szolgálták és szolgálják a jövőben is.

Maradt még kérdése? Itt felteheti:
A Szakadáth-Gépker Kft. telephelyek:
• 4110 Biharkeresztes, Árpád u. 1.
Tel: +36 30 263 2132, +36 30 686 5464
• 6087 Dunavecse, Munkácsy telep 1-3 (Fő u. vége)
Tel: +36 30 934 8284. Mail: [email protected].
Info: www.lelymagyarorszag.hu