fbpx

Növelje tárolókapacitásait nyugodtan és költséghatékonyan

Írta: Szerkesztőség - 2013 október 18.

 

 

A mezőgazdasági épületek esetén is elvárás a döntést egyszerűsítő, modul rendszerű termékválaszték, amelynek elemei azonban a hely adottságai, a megrendelői és tervező igények szerint gyorsan és könnyen adaptálhatóak.

A Frisomat modul rendszerű acélcsarnokai közül a legkisebb méretű tárolónak megfelelő típustól a mega méretű, állattartásra is alkalmas épületekig terjedő választékából nézhetjük ki a számunkra ideális típust.

Szinte ránézésre is eldönthetjük, hogy az egyszerűbb – Omega, Ypszilon és Delta -, vagy a komolyabb megrendelői igényeket kielégítő 4 emelt szintű műszaki megoldásokat felsorakoztató csarnok – az Astra, Astrigma, Ceptra és Sigma – vagy azok lapostetős változatai – a Flatro és Flatrigma – közül választjuk ki azt, amely az egyedi csarnokunk alapját fogja képezni.

Ezek mind annak a Frisomat csarnok-evolúciónak egyes állomásai, amelyet a cég több évtized alatt a megrendelői igényekre alapozott.

A mezőgazdasági, kereskedelmi épületek kivitelezésénél minden időbeli csúszás és műszaki hiba, használat során pedig minden idő előtti állagromlás olyan profitcsökkenést okozhat, amely akár az épület megépülését vagy biztonságos üzemeltetését is veszélyeztetheti.

A tervezési és kivitelezési hibák és az abból eredő időbeli csúszások elkerülése érdekében a kézenfekvő megoldás, ha a tervezés, gyártás és az építés is egy kézben van, ahogy a belga Frisomat által forgalmazott csarnokok esetén.

A Frisomat az igények pontos felmérésétől a tervezésen és gyártáson keresztül a helyszíni építésig maga végzi a feladatokat, legyen szó akár mezőgazdasági, akár ipari jellegű csarnoképületekről, a legkisebbtől a legnagyobbig.

Az igények fejlődése alapján létrejövő Frisomat-evolóciónak köszönhetően egyszerű tervezéssel, de a gyors és költséghatékony kivitelezéssel készülnek a Frisomat csarnokai, Magyarországon is több mint 20 éve.

A könnyed acélcsarnokok horganyzott, magas minőségű acélból készülnek.

A hosszú élettartamot és a korrózió elleni védelmet a 275 g/m2 horganyvastagság garantálja.

 

Mindez mennyiért?

Természetesen az ár, mint minden más termék vagy szolgáltatás számtalan tényezőtől függ, annyi azonban bizonyos, hogy a mezőgazdasági tárolásra alkalmas, egyszerű Frisomat acélcsarnok szerkezet, a megrendeléstől akár 6-8 hét leforgása alatt állhat, akár nettó 16.000 Ft/m2 ártól.

 

www.frisomat.hu