fbpx

Nufarmer magazin – ingyenesen letölthető szakmai kiadvány (PDF)

Írta: - 2017 február 07.

Fontos mérföldkőhöz érkeztünk, hiszen a Nufarm századik születésnapját ünnepli.

Száz évvel ezelőtt az új-zélandi farmerek nem is sejthették, hogy termelői összefogásuk hova vezet. De valószínűleg a későbbi cégalapító, Max Fremder sem remélte, hogy a század közepén már az eredetileg a fenoxiherbicidek értékesítésére szakosodott cége Ausztráliában piacvezetővé válik, meghódítja Ázsiát, és hamarosan európai, majd amerikai terjeszkedésbe kezd. Száz évünk dacára most is fiatalos lendülettel és továbbra is szakmailag elkötelezve várjuk az új szezont.

Téli lapszámunk fő témája a kalászosok, a repce, a kukorica és a borsó mellett az álló kultúrák növényvédelme.

Szó lesz a fenoxiherbicidek szerepéről a kalászosok tavaszi gyomirtásában, illetve a kukorica gyomirtásának és atkamentesítésének megoldásairól. Természetesen nem maradhat ki a kalászosok szárszilárdítása, valamint a repce rovarkártevők elleni védelme, illetve a tavaszi lemosó permetezések részleteinek összefoglalója sem.

Lapunk hasábjain termelői vélemények is helyet kaptak, üzemi szakemberek számolnak be a Nufarm termékeivel és növényvédelmi technológiáival kapcsolatos tapasztalataikról. Két új rovatot is indítunk, az egyikben kollégáinkat ismerhetik meg egy kicsit más szemszögből, a másikban pedig a Nufarm számára fontos, a biztonsággal kapcsolatos témákat mutatunk be.

Partneroldalainkon pedig a tápanyag-utánpótlással, a takarmányborsó termesztésével kapcsolatos tanácsok, illetve a permetezéstechnika egyik új fejlesztésének bemutatása található meg. Mindezeken túl a klímaváltozás egyik meghökkentő következményéről is beszámolunk.

Aktuális ajánlataink lehetővé teszik, hogy Ön kedvező feltételek mellett folytathassa a növényvédelmi munkákat.

A tavaszi teendők elvégzéséhez jó egészséget, továbbá sok sikert kívánok Önnek a Nufarm Hungária Kft. csapata nevében!

A kiadvány a képre kattintva ingyenesen letölthető!

Salamon György
cégvezető
Nufarm Hungária Kft.
www.nufarm.hu

Amennyiben szeretne ingyenesen és rendszeresen friss szakmai információkat kapni hasonló témakörben, regisztráljon itt!